Насловна Архива Мајке вечерас саопштавају даље активности протеста

Мајке вечерас саопштавају даље активности протеста

1
ПОДИЈЕЛИ

Мајке којима је Уставни суд јуче пресудио да је одлука о смањењу накнада била уставна, саопштиће вечерас како ће се одвијати њихове даље активности, најавила је Жељка Савковић, чланица Координационог одбора мајки, корисница накнада за мајке са троје и више дјеце.

Мајке у Подгорици протестују још од 2. марта а јуче су након 11 дана прекинуле са штрајком глађу. Оне траже укидање закона о смањењу доживотних накнада мајкама троје и више дјеце, са 25 година стажа односно 15 година година пријављивања на ЗЗЗ Црне Горе.

Савковић је јуче позвала грађане да их подрже и мајке да истрају до краја у борби за своја права.

Представнице мајки – корисница накнада ће се медијима и јавности обратити вечерас у 18 часова на платоу испред Скупштине Црне Горе.

 

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Жељка Савковић је вечерас похвалила полицију, демантовала ИН4С да полицајац Бакић није хтио да прими цвијет од дјевојчице и јавно му се извинила, хвалила се како припада ДФ-у и Радничкој пертији, саопштила да се протести прекидају за извјесно вријеме и да ће убудуће бити организовани заједно са протестима политичких партија петнаестодневно. Једном ријечју рекла све што Душко Марковић жели да чује и показала да је много мачку говеђа глава.
    Као неко ко је читаво вријеме подржавао мајке дубоко сам разочаран јер је Савковићева на најбољем путу да све упропасти.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here