Насловна Мозаик Четворо Срба сјутра наступа на Аустралијан опену

Четворо Срба сјутра наступа на Аустралијан опену

0
ПОДИЈЕЛИ

Трећег такмичарског дана на Аустралијан опену Србија ће имати четворо представника у надметању на првом овогодишњем грен слем турниру.

AOpen

У појединачној конкуренцији наступиће само Виктор Троицки. Он ће око три сата иза поноћи по средњеевропском времену у оквиру другог кола играти на терену осам против Леонарда Мајера, Аргентинца који је постављен за 26. носиоца.

Пажњу ћемо потом усмјерити на надметања дублова, и то прво на Ненада Зимоњића, који заједно са Пакистанцем Аисам-Ул-Хаком Курешијем чини као осми носилац игра против руско-казахстанског пара Тејмураз Габашвили – Михаил Кукушкин, у исто вријеме када ће на терену бити и Троицки. 

 Када они заврше са наступима, око пет ујутру по средњеевропском времену, Јелена Јанковић и Аранча Пара Сантоња играће против пољско-словеначког тандема Клаудија Јанс-Игнацик – Андреја Клепац. Одмах потом у седам часова на терен ће  Душан Лајовић, који у пару са Јен-Хсуном Луом из Кинеског Тајпеха за ривале имати израелско-филипнску комбинацију Јонатан Ерлих – Трит Хјуи.

 

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here