Насловна Насловна Божовић демантовао да је кандидат за новог лидера ДФ-а

Божовић демантовао да је кандидат за новог лидера ДФ-а

12
ПОДИЈЕЛИ

Vladimir-Bozovic

Професор на Природноматематичком факултету др Владимир Божовић демантовао је данас медијске наводе да је један од главних кандидата за новог лидера Демократског фронта.

Он је негирао било какву могућност да преузме лидерску позицију у ДФ-у, наводећи да је у питању обична медијска спекулација.

janko vlado

„Дневне новине“ су објавиле да се као главни кандидати за новог лидера ДФ-а помињу Божовић и предсједник Радничке партије Јанко Вучинић.

“Наравно, увијек постоји могућност да лидер буде и неко трећи, или да се нађе другачији начин вођења Демократског фронта. За сада, Покрет за промјене је ближи да рјешење буде Вучинић, док је предлог за Божовића дошао од Нове српске демократије“, казао је за ДН функционер ДФ који није желио да му објављујемо име.

12 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Za DF bi bilo bolje da je više otvoren za nove ljude. Ako nastave sa istom postavom, bez kadrovskih osvježenja, teško da mogu napredovati, odnosno prijeti im siguran pad rejtinga.

 2. 0
  0

  Lekica niko ne moze zamijeniti.Lekic je stvorio Front ,od njega napravio najacu opozicionu grupaciju i zastoko ugrozio vlast.Batrganje Andrije Mandica da ponovo privuce srpske glasove je uzaludan posao .jer ce svi zdravorazumski Srbi preci kod Lekica i Danilovica.Mandic je gotov i zavrsava karijeru ko Peco Popovic.

 3. 0
  0

  Г. Божовић је превише поштен да би се бавио полотиком. Извињавам се врло малом броју поштених људи у политици!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here