Насловна Политика Бечић: Сарађиваћу са свима који искрено желе промјене

Бечић: Сарађиваћу са свима који искрено желе промјене

6
ПОДИЈЕЛИ

aleksa becic

Бивши функционер и носилац листе СНП-а на изборима у Подгорици Алекса Бечић казао је да је један од основних мотива због којих је ушао у политику  помирење Црне Горе и усмјеравање ка рјешавању животних питања која оптерећују сваког грађанина, без обзира како се он национално, вјерски или по било ком другом основу осјећао.

Они који нас дијеле по национално-вјерским основама не мисле добро никоме, осим себи. Наш ће програм бити изван свих вјештачких и конструисаних поларизација којих смо се нагледали. Јасно ћемо идентификовати проблеме и понудити рјешења”, казао је Бечић у разговору за портал Аналитика.

Он није хтио децидно да каже да ли ће оснивачка скупштина његове странке, којој се још не зна име, бити у априлу.

Бечић сматра да ће нова странка отјелотворити једну нову, чисту, стручну и модерну политичку понуду, која ће разбити засићеност грађана политиком.

Рекао сам раније да је један од наших основних задатака да вратимо повјерење грађана у политику и политичаре”, истиче он.

Он, како је додао, није изненађен Лекићевим напуштањем Фронта исказујући увјерење да ће лијепу и коректну сарадњу са већ бившим лидером ДФ-а наставити и у будућности.

Бечић није искључио могућност ни да у будућности сарађује и својим бившим колегама из СНП-а.

Сарађиваћу са свим појединцима који искрено и истински желе промјене, немају резерве према било коме, не праве прљаве и интересне дилове. Ушао сам у све ово са жељом да зауставимо пропадање и деградацију друштва, односно, створимо темеље за срећнију будућност како ове генерације, тако и оних које ће нас наслиједити”, казао је он.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Becicu vec pomalo pocinjes lukavo da ne kazem podmuklo da peckas opoziciju da si znao da ce lekic napustiti front nemoj to raditi vec idi zajedno sa njim kod dritana i pravite koaliciju jer to vec svako zna da cete na kraju tamo zavrsiti.

  • 0
   0

   Vratio bi da ih je on potrošio,pitajte Milića kad će on vraćat partijske pare i kredite kojima je kupovao nekretnine.Bolje vam je ne otvarajte tu temu da ne bude tijesno nekome!!!

 2. 0
  0

  Mladi pametni covjece.Udruzi se s Dritanom,Lekicem i Goranom,i srusite ovu mafijasku vlast.Dosta je rezimskih spavaca tipa Mandica,Milica,Meda itd. koji uvijek obesmisle opozicionu aktivnost.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here