Насловна Друштво Остао без „талика“: Мирко Велимировић имао саобраћајни удес на КиМ

Остао без „талика“: Мирко Велимировић имао саобраћајни удес на КиМ

18

Један од кључних свједока фарсе „државни удар“ и човјек који је наводно дао прве информације о „терористичкој“ акцији органима Црне Горе, Мирко Паја Велимировић је имао тежак саобраћајни удес на КиМ и тренутно је на Ортопедској клиници у Митровици.

Подсјећамо да је Мирко Велимировић недавно дао покајничку изјаву о фарси „државни удар“, устврдивши да је читаву конструкцију исфабриковао Миливоје Катнић и његов тим. Он је казао да је под притиском потписао конструкције црногорског СДТ-а и да је лаж све што је црногорској полицији, тужилаштву и Вишем суду рекао о припремању наводног крвопролића на дан парламентарних избора 16. октобра 2016. године.

Велимировић тврди да је потписао уговор о признању кривице само зато што је „уцењен слободом људи“ које је лично ангажовао, њих укупно 17 из Зубиног Потока и других крајева Србије те да не жели да неистинитим исказом проузоркује патње и губитак слободе или осуду било кога.

Velimirovic dok 1

Моја једина намера када сам је потписао је била да спасим затвора 17 особа које су дошле по мом позиву на митингу да изразе незадовољство и то искључиво мирним средствима. Нико од нас није имао никакво оружје. Уцењен слободом људи који су ми веровали пристао бих да потпишем било шта,“ тврди у својој изјави пред новопазарским судом Велимировић.

18 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ovo je slučajno bilo, nema veze sa „Državnim udarom“. Ha, ha, ha. Milo je uključio Haradinaja i njegove oprobane metode ukljanjanja svedoka. Drži se Pajo, izdrži. Sve ispricaj spasi dušu. Ne ostavljaj me.

  • 0
   0

   Једини начин да се докаже да ли је у “Државни удар“ био умијешан ДФ је да се ДФ припреми, јавно саопшти и изврши државни удар. Да видимо да ли би они то друкчије извели и колико успјешно. Овако никад нећемо сазнати истину.

  • 0
   0

   Нећеш ти Синђо још дуго да типкаш са тог профила говедо једно!!! Знамо те!

 2. 0
  0

  Katnic je na sve spreman! Ne palim auto, ne izlazim iz kuće dok ga ne uhapse i procesuiraju za ove zlocine koje je napravio. Lepo sam govorio Paji, ne veruj čoveku koji laze, nije me poslušao.

 3. 0
  0

  Striko bre, pokaj se, priznaj sta te bre nagovarao onaj crnogorski krimos Kata, znam da si morao onda, ali zašto sad sve ne priznas. Navlacis bedu na celu familiju. Strikooo! Dok nije kasno, ovi Haradinajevi su skoro kao oni Milovi zlikovci, sve ce nas utepaju bre. Vidiš da ne gledaju nego su na Vaskrs hteli da te likvidiraju.

 4. 0
  0

  DOBRO JE DA NIJE OVAJ TUŽNI NEPISMENI LIK ZAVRŠIO U „NEKOM“JEZERU ,“NEKOJ“RIJECI SA BETONSKIM CIPELAMA PORED „ONOG“ORUŽJA !

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here