Насловна Издвојено Јанићијевић: Јуче сам се чуо са Велимировићем, остаје при свему што је...

Јанићијевић: Јуче сам се чуо са Велимировићем, остаје при свему што је код мене потписао

3
Мирко Паја Велимировић

Адвокат једног од главних свједока сарадника у афери „државни удар“ Мирка Паје Велимировића, Зоран Јанићијевић, потврдио је да се јуче телефоном чуо са Велимировићем и тврди да му је овај поновио да остаје при свим тврдњама које је тада овјерио у новопазарском суду.

„Када су лидери Демократског фронта јуче објавили његову изјаву овјерену 16. јануара у суду у Новом Пазару, он ме је позвао. Рекао ми је да остаје при свим тврдњама, које је тада овјерио и својевољно потписао“, казао је адвокат Јанићијевић.

„Желим да олакшам душу и да ми савјест буде мирна и не желим да окривим невине људе. Ти знаш да сам побожан човјек, да постим све посте“, казао је Велимировић свом адвокату у јучерашњем телефонском разговору.

Ова Велимировићева изјава оповргава наводе које су објавиле Вијести, којима је из црногорског тужилаштва незванично саопштено да одавно знају за наведени Велимировићев исказ, као и да знају да је био приморан да потпише такву изјаву јер му је пријећено убиством чланова породице.

Подсјетимо да је Велимировић, свједок-сарадник у случају „државни удар“, човјек који је црногорској полицији открио наводне планове о тероризму и убиству Мила Ђукановића, све што је раније изјавио СДТ-у оповргао и своју нову изјаву овјерио у новопазарском суду 16. јануара. У тој изјави тврди да је лаж све што је црногорској полицији, тужилаштву и Вишем суду рекао о припремању крвопролића на дан парламентарних избора 16. октобра 2016. године.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Кату поставити на чело редакције хумористичког програма надалеко “чувене“ РТЦГ, или за производњу крими сапуница. То би био једини извозни програм који би нам донио доста зараде, са незнатним улагањима, осим Катиних интелектуалних. Зато треба заштитити његову интелектуалну својину.

  2. 0
    0

    E сад тог Катнића или како се зове под хитно га послати да глуми у курсаџије а Мила дати у циркуз колорадо да глуми кловна

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here