Насловна Насловна „Свештеници“ НВО „ЦПЦ“ надничаре код шверцера антиквитета Стева Вучинића

„Свештеници“ НВО „ЦПЦ“ надничаре код шверцера антиквитета Стева Вучинића

25
ПОДИЈЕЛИ

Јавна је тајна да у НВО „Црногорска православна црква“ ведри и облачи Стево Вучинић, иначе јавности највише познат као препродавац украдених археолошких драгоцјености. Да се зна ко у НВО „ЦПЦ“ коси а ко воду носи доказ је и фотографија коју објављујемо, а на којој се види како распоп Мирослав на Преображење носи сто за бајање на Ивановим Коритима, а Вучинић га мирно посматра и шефовски надгледа.Све у стилу – Вучинић – оком, лажни свештеници НВО „ЦПЦ“ – скоком.

Овај шверцер антиквитета је званично генерални секретар НВО „ЦПЦ“ и са те позиције командује радом те (не)владине организације.

Иначе, НВО „ЦПЦ“ већ годинама, по свим истраживањима јавног мњења, заузима убједљиво последње мјесто по повјерењу код грађана Црне Горе.

25 КОМЕНТАРИ

  • 0
   0

   sta je ovdje „problem“? svestenik donosi sto da postavi grozdje radio obreda za sv preobrazenje. kakav je tu grijeh??? svaka njemu cast

   • 0
    0

    ГРИЈЕХ ЈЕ ПРОМАШАЈ, а промашај је ту све…и што Вучинић то не ради,јер не поштује овог који се увукао у мантију и глуми попа,и што пролазе поред камења капеле срушене на Ловћену,и то не спомињу… јер није пожељно на то указивати…Треба само да се покаже како јадни цг поп нема цркве у слободној и неовисној ЦГ. Па ако сте НЕЗАВИСНИ,што не градите цркве као Амфилохије? нИСТЕ НЕЗАВИСНИ ОД НЕПОШТЕЊА И ЛОПОВЛУКА,па зато и нема пара за такве инвестиција,само за демагојију и пропаганду…

 1. 0
  0

  „Свештеници“ НВО „ЦПЦ“ надничаре код шверцера антиквитета Стева Вучинића-
  Da bi se“ bogu“ udovoljilo sve je moguce, tu nema prepreka,ako je uzeo nesto iz muzeja nije tragicno,on je to sve ulozio u duhovnost i vjeru svoju.
  Da sekretar ne radi to je bar poznato iz nekih ranijih vreman,a svjestenici vjerovatno na ovaj nacin okajavaju grijehe,Stevo je i u Jznoj Americi uzimao novca za crkvu u Rogamima,pa se pokazalo da je pare ulozio u kucu,e sda vaznija je sopstvena kuca od crkve,ne kaze se slucajno „bog je prvo sebi bradu stvori“
  Mi smo iz Juzne Stevu slali novac,koliko ga je pravilno ulozi nikada nijesmo dobili izvjetaj!
  Nekadsnji clan CPC.

 2. 0
  0

  Na Preobraženje, surovo oko kamere zabilježi na Ivanovim koritima sve vjernike NVO CPC, koji postoje u CG. Pažljivo sam ih izbrojao: 11 (jedanaest) odraslih i troje djece.
  Zar uopšte treba obraćati pažnju na ovu jadnu skupinu?

 3. 0
  0

  Већ кад воду Ступницу пријеђеш
  И кад будеш тамо кроз чаршију,
  Обазри се с десна на лијево,
  Велике ћеш дворе угледати,
  Покривене лимом и ђумишем,
  Око двора бакрена авлија,
  Пред капијом сребрна ћуприја;
  То су двори аге Арап-аге,
  Да би бог да’, остали му пусти!
  У њима је сестра Јакшићева,
  За онијем агом Арап-агом,

 4. 0
  0

  Stevo Vučinić je u seksualnoj kombinaciji sa Lavom Lajovićem. Zato je Lav pošteđen ovog sekanja koje obavljaju ovi stari popovi, koji više ne mogu da udovoljavaju Stevu onako kako bi on želio.

 5. 0
  0

  Steva Vucinica znamo prvo kao lopova ( obio i pokrao crkvu u Pipere ) pa onda kao svercera antikviteta . Ovaj CRNI GNOJAVI CIR kako mu tepa Slavko Perovic ojadio je i Liberalni Savez CG .

 6. 0
  0

  Steva Vucinica znamo prvo kao lopova ( obio i pokrao crkvu u Pipere ) .

  nemari i Vojvoda Mirko u Kuce pa je dobio spomenik.

 7. 0
  0

  БР 23, 1905 ГЛАС ЦГ http://www.dlib.me/sken_prikaz_1_f.php?id_jedinice=2614&skrd=1# СТР 3.СРБСКА ОПШТИНА У СКАДРУ,ВУЧИНИЋ

  +++

  SRBI U SKADRU UZETI NA NISAN.Uhvatili Pavla VUCINICA postenog Srbina,trgovca… to nam rade samo sto smo Srbi!

  +++

  БР 23, 1905 ГЛАС ЦГ http://www.dlib.me/sken_prikaz_1_f.php?id_jedinice=2614&skrd=1# СТР 3.СРБСКА ОПШТИНА У СКАДРУ,ВУЧИНИЋ

  +++
  https://www.facebook.com/CG1879/photos/a.196110603905773.1073741827.196107300572770/725435547639940/?type=3&theater

  +++

  стр 4. http://www.dlib.me/sken_prikaz_1_f.php?id_jedinice=3131&skrd=1# мало гдје има изрода као у Цг 1914,бр 20 више текстова о Србину а не Црногорцу Вучинићу…

  +++
  СМРТ СТЕВЕ ВУЧИНИЋА,1922.ГЛАС ЦГ 10 СТРАНА http://www.dlib.me/sken_prikaz_1_f.php?id_jedinice=3342&skrd=1# БР 96

  https://www.facebook.com/CG1879/photos/a.196110603905773.1073741827.196107300572770/730052640511564/?type=3&theater

  • 0
   0

   Дакле преци му жртвовали животе за србска права, а овај изрод жртвује част и идентитет за новац. Да је знао ко је преподобни Симеон (Стефан Немања) и њега би избацио из коледара ЦПЦ као Саву, Арсенија, Лазара, Милутина… али не зна,када не чита ништа,само гања антиквитете како да их илегално прода и да ангажује овог изрода Мираша..за своје пројекте,за које је опет добио новце од језуита.

  • 0
   0

   таман је исјекао колико му треба,Ћосовић,како ради и са цитатима..НАИМЕ,да би доказао да нема 4 оцила на цг капи прије 1918,и да је та капа тада посрбљена,НИЈЕ НАВЕО масу цитата,који су ту,у склопу истих страница и реченица,страних аутора који прије 1918 говоре о њој као црној,жалост за падом срб царства и црвена крв проливена на Коаову…дакле када се то одстрани а оно наведе,онда је закључак исправан да је неко 1918 посрбио те капе,али ако се наведе све,види се да није било потребе да се посрбљује што је већ србско,само да се одстране еницијали претходног владара,николе,и замјене нечим другим што се и прије 1918 појављује у цг,пјесмама,новина,а 4 оцила,похвално…дакле режија нас не занима него шта је све рекао Амфилохије о овом Абрамовићу.

 8. 0
  0

  Što se vi śekirate oko CPC ?
  Imate vi svoju SPC a mi svoju CPC , još samo da vrnemo oteto 1918 pa svak svoje !
  Nema potrebe da se uzrujavate , može koga srčka strefiti , kako se crnogorci uopšte ne śekiraju oko Rista i ekipe , samo da vrnu naše svetinje pa neka čine što god hoće !
  A bliži se i taj dan .

  • 0
   0

   Занимљиво нам је како Мираш билдује старе мишиће или како падају са бине на Цетињу… Циркуси су увијек заокупљали пажњу популуса! Ваш је проблем што то зовете црквом,али не бих улазили у ваш вредносни систем. Вама ни Црна Гора Петровића није била србска држава,па немамо шта ни да диксутујемо!

  • 0
   0

   Pravo da ti rečem ja se śekiram da nisu poskidali lim i bakar sa objekta , jer imaju nekoliko tanoputih svijećenika iz srbadije, i preprodali ih Stevu Tomb Raideru

  • 0
   0

   Хоће ли НАТО војска да вам „врће“ цркве, како кажете? Или је за отимање имовине довољна montenegrinska полиција?

 9. 0
  0

  Nije ovo za podsmjeh no za zestoku zabrinutost , malo po malo oni sire ovu svoju nesretnu sektu , od Argentine , SAD , Njemacke . Kad ojacaju i udju u sve pore drustva tek ce onda pokazati svoje demonsko lice . Treba ih pojedinacno raskrinkavati jer ih je dostina zagrezla svojevoljno u razne oblike mahinacija ali najvise se treba cuvati zavedenih jer oni se sa razumom ne pitaju .

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here