Насловна Насловна Вучуровић: Рудовић је посланик захваљујући гласовима који нијесу били за независну ЦГ

Вучуровић: Рудовић је посланик захваљујући гласовима који нијесу били за независну ЦГ

15
ПОДИЈЕЛИ

Не желимо да се претјерано обазиремо на нападе на ДФ од стране дијела УРА-е, посебно што знамо од кога ти напади долазе. Овдје се ради о индивидуалним излетима познатих острашћених антисрба и шовиниста који се, као и ДПС, противе томе да Срби имају иста права као и остали народи у ЦГ, поручио је Јован Вучуровић, портпарол НСД и посланик ДФ у одговору посланику Велике коалиције Кључ, Неђељку Рудовићу.

„Ни по чему се не разликује реторика о угрожености државе коју чујемо, напримјер, од Обрада Миша Станишића, Ивана Брајовића и Миодрага Влаховића, од ове коју чујемо од потпредсједника УРА Неђељка Рудовића. У основи и једне и друге је намјера да се несмањеном жестином настави дискриминација и асимилација српског народа. Колико год то покушавали, не можемо да препознамо разлику у односу на ставове ДПС-а, СД-а и дијела УРА-а по овом питању. Нас УРА интересује у оној мјери у којој можемо сарађивати на смјени режима, рецимо да подржимо нестраначког предсједничког кандидата„, нагласио је Вучуровић.

„ДФ је најјача опозициона организација, која је брутално нападнута од ДПС управо због своје снаге, а Рудовић је посланик у ЦГ парламенту захваљујући великодушности СНП-а Срђана Милића и гласовима оних грађана који нису гласали за независну ЦГ, а које Рудовић, као њихов очигедно нечасни представник данас вријеђа оваквим иступима.

НСД ће свакако наставити борбу за равноправност и конститутивност српског народа у ЦГ, као и сарадњу са најважнијим адресама нашег народа у региону, каква је и предсједник Милорад Додик. То је наша дужност и обавеза, и то од нас очекује српски народ у Црној Гори, и зато нас гласа. Са друге стране, Рудовић и дукљани из разних странака у власти и опозицији упорно настављају са нападима на НСД, српски народ, СПЦ и вриједности традиционалне Црне Горе, и то, нажалост, из оних медија који су основани управо да би бранили заједничку државу од дукљанске идеологије, а данас су постали најобичнији сервис за ту и Сорошеву пропаганду“, закључио је посланик Јован Вучуровић.

15 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Рутко, ајде ти, благо баби, са Абазовићем, а хоће ли Срби из ЦГ заједно са Сбрима из Републике Српске, и свим Србима ма гдје живјелу, ти их нећеш учити, још мање показивати им пут. Свој пут Срби у ЦГ трасирали су баш давно, и зна се куд води. На тај пут повео нас је свети Сава и Његош, и сви пастири и народне вође српске до дана данашњега.

  Поздрављам те, укратко отписујући ти лијепом ћирилицом…!

 2. 0
  0

  A lideri DF oće po svaku cijenu zajedno sa ovakvim Rudovićem i još gorim Krivokapićem. Eto dje ih je ta njihova genijalna politika dovela. Pa Milo je Srbin sa velikim S za ove vaše partnere s kojima zajedno nastupate. Vama je samo bitno da je neko gubitnik, nebitno koja nacija, vjera, koja politika, samo da je brat luzer pa nek je i ustaša…

 3. 0
  0

  Vucurovicu puna podrska.Dolje nato sluge i prevaranti Becic Rudovic Krivokapic i ostala druzina koja misli da i posle DPS ostane isto stanje .Pa nece moci.

 4. 0
  0

  dakle , ovo ljeto predugo traje i pojedincima je ova vrućina udarila u glavu , gospodo iz DF-a moram Vam priznati da vam nije lako sa ovolikim brojem spavača iz raznih,,građanskih“ partijica

 5. 0
  0

  Dobro, Rudovic je nebitan, nego recite mi kako ćemo mi Srbi sami da osvojimo vlast? Bez nekih „Rudovica“ se ne moze? KOja su rješenja? Mozda je vrijeme da se Srbi bore za sebe, da ne vuku Rudovice kojih ima u u DF-u.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here