Насловна Друштво Дружење са Андријом Терзићем у Бару

Дружење са Андријом Терзићем у Бару

1
ПОДИЈЕЛИ

У понедјељак (14. август) у 21ч у Бару, Српска народна читаоница (СНЧ) уприличиће вече популарног младог писца из Србије Андрије Терзића.

Вече је замишљено као дружење са писцем, који је аутор веома популарних романа „Преко пута истина“ и „Пливач“.

Током дружења са љубитељима писане ријечи,Терзић ће потписивати и своје романе. Из Српске народне читаонице подсјећају да је Терзић, на популарним друштвеним мрежама  један од најчешће цитираних живих српских стваралаца.

„Част нам је што имамо прилику да угостимо афирмисаног, младог писца из Ужица, који је прољетос већ имао веома успјешну промоцију у Бару. Посебно смо срећни што овај догађај организујемо на самом почетку обнављања рада Српске народне читаонице која је у Старом Бару основана 1881.године“  казали су из СНЧ.

Дружење Терзића и његових „фанова“ заказано је у згради Скупштине општине Бар (улаз гдје су сједишта политичких партија, на првом спрату)

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    E,konačno da su obnovili tu čitaonicu o kojoj sam na wiki. napisao članak,dok trajno nisam banovan od ustaša i komunjara,kao i Boris Malagurski. Oni ne mogu protiv činjenica pa onda ljude onemoguće da doprinose.Milo Jovović,Srbin katolik je bio jedan od osnivača,i o njemu sam sastavio članka2,bolji je na sh wiki..a Ivan Jovović,predsjednik matice Cg iz Bara,etnički Cg skriva ounonime čitaonice i da je Milo J.bio velikosrbin,što se vidi iz njegovih pjesama.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here