Насловна Политика Бијело Поље: Новим члановима ДНП свечано уручено 150 чланских карата

Бијело Поље: Новим члановима ДНП свечано уручено 150 чланских карата

3
ПОДИЈЕЛИ

Демократска народна партије јуче је свечано уручила 150 чланских карата својим новим члановима у Бијелом Пољу на сједници Општинског одбора. Сједници су присуствовали предсједник партије Милан Кнежевић, предсједник политичког савјета Предраг Булатовић и портпарол ДНП-а Милун Зоговић.

bijelo polje sjednica

Карте је уручио предсједник ове партије Милан Кнежевић, наводећи да је подршка и присуство чланова најбоља потврда о исправности бескомпромисног опозиционог политичког пута који су без двоумљења одабрали,

„Тако смо јасно показали спремност да се боримо и изборимо да Црна Гора постане држава социјалне правде и друштво једнаких шанси за све, а не приватна држава новог друштвеног слоја директно прикопчаног на премијерову политичку и материјалну матрицу а све о трошку поштених црногорских грађана“, додао је Кнежевић.

Он је најавио да ће протести који ће почети 27. септембра трајати све до испуњења њихових захтјева и стварања предуслова за организовање првих фер и слободних избора у Црној Гори.

„Демократски фронт и ДНП партија су одабрали пут којим се рјеђе иде, јер није лако данас бити одважан и поносан у приватној држави Црној Гори. Слобода нема цијену, па зато само храбри, поносни и одважни имају привилегију да се за њу и изборе, јер слобода управо тражи такве људе“, поручио је Кнежевић.

Функционер ОО ДНП-а Бијело Поље Светислав Перишић казао је да је 150 чланских карата најбоља потврда етаблираности Демократске народне партије у Бијелом Пољу и сталног тренда раста.

„Наша партија је за релативно кратко вријеме постала респектабилан политички фактор у Бијелом Пољу, а да за њену перспективу нема бриге најбоље потврђује вечерашњи догађај“, указао је он.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Svetislav Perišić je komunalni policajac u opstini Bijelo Polje zaduzen za taksiste. Tako je uclanio sve taksiste sa porodicama. Sta ce ljudi nesmeju da se zameraju. Svi ovi taksisti glasaju DPS.

 2. 0
  0

  Perišić je ubjedljivo najbolji kadar DF-a u Bijelom Polju, i sjajno funkcioniše sa Jokićem i Fuštićem. Dečko je vidra, elokventan, sposoban i dobar organizator. U OO DNP-a od 40 članova su 3 ugledna autoprevoznika iz Bijelog Polja koji su mnogima pomogli, i imaju uticaja u svojim selima i šta je tu strašno? Inače Perišića da glasaju samo rodjaci, kumovi, prijatelji i komsije, za DNP nema zime jer i on a posebno njegov pokojni otac su mnogima itekako pomagali. Ugledna srpska familija iz BP.
  Autor prethodnog komentara : kuhinja DPS, konobar predsj. OO Radničke partije.
  Znam dobro bjelopoljske taksiste i bilo ih je 2.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here