Насловна Политика Антивор: „Државни удар“ у ЦГ је иста глупост као „руско мијешање у...

Антивор: „Државни удар“ у ЦГ је иста глупост као „руско мијешање у изборе“ у САД

7
ПОДИЈЕЛИ

„Државни удар“ у Црној Гори је црногорска верзија исте глупости коју је сенатор Џон Мекејн покушао да прогура у САД ове седмице – да су Руси „покрали“ предсједничке изборе 2016, и да „подривају“ америчку демократију“ – оцјењује угледни амерички медиј Антивор (Аnti War).

Само у случају да сте помислили на теорију завјере да Русија тајно контролише владу САД-а, а то „мучење“ искључиво утиче на Демократску странку, недавни перформанс сенатора Џон Мекејн у Америчком Сенату треба да вас увјери да је та теорија заблуда – наводи се у анализи популарног америчког медија.

Како се наводи, напад сенатора Џона Мекејна на колегу Ренда Пола, приликом којег је Мекејн казао да Пол „ради за Путина“ је ни мање ни више него „лудост“. Уз инсистирање на томе да би Мекејн требало да буде смијењен с дужности, у тексту се наводе примјери ранијих опозива сенатора за много мање преступе.

Истиче се да би америчка јавност требало, прије свега, да се боље упозна са приликама у држави о којој је ријеч. Црна Гора се представља као нестабилна бивша југословенсак република са корумпираном влашћу на челу са корумпираним Ђукановићем.

Milo Djukanovic 027 409x257 Антивор: Државни удар у ЦГ је иста глупост као руско мијешање у изборе у САД

Антивор наглашава да чињеница о подијељености друштва у Црној Гори у питању НАТО интеграција не дотиче пуно Ђукановића, који је, како оцјењују, и даље стуб власти иако више није премијер.

Ђукановић је, наводи се у тексту, успио да уз помоћ прозападних медија подигне буку око тзв. антируских утицаја, што је за последицу имало „државни удар“.

„Како истрага одмиче, не појављује се оружје као доказ да је удар требало да буде извршен. Али, хеј, коме треба оружје као доказ кад имаш Путинову завјеру?! Ах, ти Руси – мијешају се у изборе од Мичигена до Црне Горе“, наводи аутор чланка, додајући да је зачудно што су, у међувремену, завјереници пуштени из затвора, а тужилаштво плете мрежу око опозиционих лидера.

katnic karikatura 409x304 Антивор: Државни удар у ЦГ је иста глупост као руско мијешање у изборе у САД

„То је црногорска верзија исте глупости коју је Мекејн покушао да прогура у САД: да су Руси ‘покрали’ предсједничке изборе 2016, и да ‘подривају’ америчку демократију“, закључује се у чланку.

 

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  TAČNO TAKO ,SAMO JE JEDNA RAZLIKA .OVI IZ MIČIGENA NI NE POŠLJAJU DA ZA TO TRAŽE MATERIJALNE DOKAZE ,JER ZNAJU DA IH NEMA ,SAMO PRAVE MEDIJSKU FRKU.DOK OVI IZ KARADAGA U STRAHU OD IZGUBE VLASTI IŠLI SU JEDAN KORAK DALJE SA „PAJOM PATKOM“,VITEZOM ČASTI I POŠTENJA ,JOŠ JEDNIM VITEZOM ČASTI I POŠTENJA KOME „TREBA“DA VJERUJEMO NA ČASNOJ PIONIRSKOJ RIJEČI „VITEZU CAVTATA“,NEKOM SINĐI,MINĐI I SVIMA NA NJIHOVIM RIJEČIMA BEZ JEDNOG MATERIJALNOG DOKAZA.

 2. 0
  0

  POSTOVANI G.DINE GOJKO, MOLIM VAS, VRATITE NA NASLOVNU STRANU PORTALA IN4S, I NE SKIDAJTE, FOTOGRAFIJU NA KOJOJ ONA MALENA DEVOJCICA STOLIKO ISKRENE, DECJE LJUBAVI DAJE CVETIC ONOM OKORELOM, ISTRENIRANOM SPECIJALCU,ISPRANOG MOZGA, KOJI JE ZASRASUJUCE GLEDA , ZAISTA SE MAJKAMA KRV LEDI KADA GLEDAJU ONAJ PRIZOR, OVDE U BEOGRADU JE TAJ PRIZOR POSTAO ,,HIT,, KOD ZENA, MAJKI, BAKA, SESTARA, A I BRACE…TAKVE EMOCIJE IZAZIVA TO NECOVESTVO DA NAM SRCE DRHTI OD TUGE….DALI JE MOGUCE..

 3. 0
  0

  Pa što se ćetnićki vojvoda Mandić i Pipun danas ne suočiše sa Sinđom minđom no poslaše advokate ?
  Da su čisti otišli bi na ročište .

  • 0
   0

   druze, nema ti vise druga Tita. nazvati nekoga cetnikom danas je vise pohvala nego uvreda. da li ti je poznato da je bilo cetnika- slovenaca, muslimana, hrvata, jevreja? to je bila regularna vojska tadasnje drzave.

  • 0
   0

   Окле чисти, Masja, узданицо и витеже! Него, ако их ђе сретнеш, реци им двије у брк. А они ће, онако плашљиви, поднијет’ оставке и оде ДФ у тиринте. Спаси ЦГ!

 4. 0
  0

  TEBE TREBA NESREĆO „MASJA“SUOČITI SA RAZUMOM I ČAŠĆU KOJE NEMAŠ.TI POJMA NEMAŠ ŠTA ZNAČI SASLUŠANJE A ŠTA SUĐENJE!TI NESREĆO MISLIŠ DA JE SASLUŠANJE SUĐENJE I PRESUĐIVANJE?NIJE NESREĆO !SUOČAVANJE JE NA SUDU A NE NA SASLUŠANJU.A SA OVOM PODOBOM OD UBICE I DROGERAŠA I NE TREBA DA DA GA GLEDAJU JER ON JE SRAMOTA LJUDSKOGA RODA.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here