Насловна Друштво Труле даске: Осуђен на 14 година затвора, а 6 година без написане...

Труле даске: Осуђен на 14 година затвора, а 6 година без написане пресуде

0
ПОДИЈЕЛИ
Фото: Вијести

Марко Шарановић, осуђен за убиство бизнисмена Драгана Бећировића прије шест година у Будви, још увијек је без написане пресуде. Њега је судија Вишег суда Предраг Табаш осудио на 14 година затвора, али још није написао пресуду. Према наводима Вишег суда пресуда није написана у законском року, јер су у току годишњи одмори, казано је „Вијестима“. Шарановић тврди да је осуђен без доказа и да зато нема потписане пресуде.

„Сигуран сам да није нимало лако образложити пресуду за убиство без икаквог доказа и осудити некога на 14 година затвора а бити свјестан да је све једна лоша намјештаљка. За ваљано образложење потребни су ваљани докази – то је главни ваш проблем. Како кад не постоје? Довољно сте искусни али за ово вам треба много више од права и правде а даље ћемо видјети ста ћете користити,“ наводи се у писму Шарановића Вишем суду, које су објавиле „Вијести“.

Он подвлачи да оваквим поступањем није само уништен дио његовог живота већ и живот његове породице.

„Добар дио мог живота и живота моје породице је уништен али ни једног тренутка нећемо се предати. Борићемо се до краја не само за правду већ и да сви који су учествовали у овој представи изађу на очи цијеле јавносто а када дође вријеме правде, пред законом и праведним судом одговарају,“ написао је Шарановић.

Из Вишег суда „Вијестима“ је речено да ће одлука ће бити писмено израђена и отпремљена странкама у најкраћем року након завршетка колективног годишњег одмора.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here