Насловна Издвојено Јоковић тражио од Дамјановића да врати мандат, након недјељу дана је добродошао...

Јоковић тражио од Дамјановића да врати мандат, након недјељу дана је добродошао у СНП

5
ПОДИЈЕЛИ

Новоизабрани предсједник СНП-а је након избора затражио од посланика Александра Дамјановића да врати посланички мандат, а недељу дана касније изразио жељу да разговара са њим на тему посланичког клуба. Он је у интервјуу „Побједи“ казао да су добродошли сви који желе напредак ове странке.

„Социјалистичка народна партија учиниће све да у септембру формира посланички клуб у Скупштини Црне Горе,“ казао је Јоковић инавео да ће разговарати и са Александром Дамјановићем.

„Дамјановић је са листе СНП-а изабран за посланика и са њим ћу разговарати о томе који су разлози због којих неће да дозволи да се формира посланички клуб,“ рекао је Јоковић.

Посланички клуб није формиран због мимоилажења бившег првог човјека СНП-а Срђана Милића са послаником Александром Дамјановићем.

Милић је недавно разријешио „непослушног посланика“ свих функција у СНП-у. Партија је тражила од Дамјановића да врати посланички мандат, а исто је, иако не тако директно, дан након што је изабран за новог предсједника СНП-а на осмом ванредном конгресу странке 13. августа ове године затражио и Јоковић.

„Пошто по закону мандат припада посланику, а не партији, нећу позивати господина Дамјановића да врати мандат СНП-у, то нека буде његова слободна воља. А ја бих, да сам на његовом мјесту, то учинио,“ казао је прије само недељу дана Јоковић у изјави за „Дан“.

Он сада тврди да „има мјеста за све који желе напредак СНП-а и Црне Горе“, те да су „посљедњи избори најнижа тачка коју је дотакла партија“.

„Претходна дешавања нијесу пресудна за будућност партије. Најбитније је да изаберемо добро руководство које ће занемарити претходне несугласице и повести партију путем јединства и напретка. СНП за то има сигурно врхунски кадар и снажну подршку својих оданих дугогодишњих чланова и симпатизера, и убијеђен сам да успјех неће изостати,“ казао је Јоковић.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Jokovicu ne glumi Becica kopiranje nikome nije donjelo uspjeh evo vidis sta se desava kad se kopiraju udzbenici. Damjanovic da je htio sa Becicem ili sa tobom Jokovicu on bi bio . Damjanovic treba da formira stranku i sa svojom strankom da napravi uspjeh izigrao ga je Scekic ali i Scekic i svi treba da znaju da narod sve prati i vidi i svoj sud ce dati na prvim izborima i onima koji za njima slijede. Tako da od Partije ko sto je nekad bila SNP vise nista nije ostalo ostali su poltroni trecerazredni koji ma se nude partijske funkcije koji imaju ugled u narodu ravan nuli!

  2. 0
    0

    .,, По.што по закону мандат припада посланику, а не партији, нећу позивати господина Дамјановића да врати мандат СНП-у, то нека буде његова слободна воља. А ја бих, да сам на његовом мјесту, то учинио,“ И где је тражио да врати мандат?!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here