Насловна Политика СНП: Ђукановић се више не пита ни у ДПС-у

СНП: Ђукановић се више не пита ни у ДПС-у

0
ПОДИЈЕЛИ

Премијеру Милу Ђукановићу прече је да се из фотеље забавља и смишља доскочице о опозицији него да рјешава нагомилане проблеме грађана у које их је он својим политиком довео, казали су у Социјалистичкој народној партији СНП.

SNP

„Слушајући његове тираде о томе како Црна Гора функционише на најбољи могући начин захваљујући раду Владе и њених министара, грађани би могли помислити да не живимо у истој држави“, истичу у СНП-у.

Према њиховим ријечима, за премијера Ђукановића од већег су значаја локални избори по црногорским градовима него сиромаштво, велика стопа незапослености, пад животног стандарда и коалиционо партијско запошљавање.

„Такво стање у друштву горе је и од рата, нефункционисања политичког система и тешких поремећаја које помиње господин Ђукановић“, саопштено је из СНП-а.

Како су нагласили, свјестан тога да не може да испуни предизборна обећања, Ђукановић унапријед смишља изговоре како би оправдао неуспјех у вођењу економско-социјалне политике Владе.

„Будући да се у току радног времена бави свиме сем оним што му је у опису посла, његов данашњи наступ доживљавамо као панични вапај још увијек предсједника ДПС-а са циљем покушаја дисциплиновања његових, за сада, 30 посланика. Зато, јасна порука – не питаш се више ни дома – у ДПС-у“, закључили су у СНП-у.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here