Насловна Политика СНП БП неће на сједницу: ДПС се понаша недемократски

СНП БП неће на сједницу: ДПС се понаша недемократски

2
ПОДИЈЕЛИ

Одборнички клуб најјаче опозиционе странке у Бијелом Пољу – Социјалистичке народне партије неће присуствовати сјутрашњој свечаној сједници локалног парламента, поводом Дана општине, у знак протеста због недемократског понашања актуелне власти у Бијелом Пољу, казао је шек Клуба одборника те партије, Видран Кљајевић.

Наиме, истиче он, посљедња класична политичка чистка кадрова СНП-а из одбора јавних установа и предузећа подсјећа нас на нека прошла времена, која смо сматрали превазиђеним.

“У временима велике политичке кризе и дубоких подјела у црногорском друштву, Бијело Поље је словило за град суживота, складних међуљудских односа и толеранције, и као такав служио за примјер не само у Црној Гори, него и у региону. О томе свједоче и признања са међународних адреса, чему је СНП значајно допринио. Тада је наша партија дала свој политички и сваки други максимум ради успостављања повјерења и изградње добрих односа без обзира на политичке разлике. Од тога су једину и искључиву корист имали сви грађани Бијелог Поља”, каже Кљајевић.

Према његовим ријечима, последње чистке чланова СНП-а из одбора јавних установа и предузећа директно суспендују изграђено повјерење, чиме ДПС коначно показује да се жели затворити унутар себе, у узак круг политички подобних људи и истомишљеника.

Из одборничког клуба ове партије поручују да тим није направљена ни најмања штета СНП-у.

“Губитници су грађани Бијелог Поља, који ће остати ускраћени за објективну слику стања и рада локалне управе”, истиче он.

Кљајевић каже да их ни овај “недемократски чин ДПС-а неће нас зауставити да гласно, као на последњој сједници парламента, укажемо на погубност усвајања овогодишњег буџета, као и на чињеницу да је, на жалост, за лауреата 3. јануарске награде некада само довољно, јавно и за говорницом подржати политику актуелне власти”.

“Господо из ДПС-а, престаните са оваквим понашењем. Није то пут којим се иде у Европску унију, којој тежимо и ви и ми, али очигледно на различите начине”, поручио је он.

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Господине Кљајевичу,питај твоје партијске другове из Плужина да ли има и један члан Управних одбора,а да није из СНП-а.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here