Насловна Политика ДФ: Катнић је успио да својом теоријом о мокрој кучки заинтересује и...

ДФ: Катнић је успио да својом теоријом о мокрој кучки заинтересује и Анимал планет

7
ПОДИЈЕЛИ

„Новогодишњи интервју СДТ – а Миливоја Катнића потврдио је нажалост да је његова болест напредовала а он сам назадовао у криминалној дружини Мила Ђукановића након избора Душка Марковића за премијера“, стоји у заједничком саопштењу чланова предсједништва Демократског фронта: Андрије Мандића, Небојше Медојевића и Милана Кнежевића.

Додају да Катнићева мржња према ДФ – у и његовим лидерима добија нове облике психотичности кроз досад невиђен неуродискурс повратка у завичајне предјеле и прчварске пословице које озбиљно пријете бочним линијама Дарвинове теорије. „Након његовог залудног покушаја да спријечи државни удар у краљевству Ацтекаи спаси краља Монтезуму од окрутног конквистадора Кортеза, тврдог побратимства с Топлицом Миланом, чаја у шест са покојним Робеспјером, и вибер групе са Господом Богом лично, СДТ је успио да својом теоријом о мокрој кучки (читај псу) заинтересује и Анимал планет“.

„Тврдња Миливоја Катнића (читај предсједника Скупштине) да пси у Катунској нахији једу жито (коломбоћ) изазвала је толики потрес у свијету зоологије да телевизијски канал Анимал планет озбиљно разматра да направи емисију о њему. Зависно од доказа које им буде доставио, Анимал планет је спреман да Миливоја Катнића прогласи новим Иваном Павловим (опет неки Рус) који се прославио експериментима на њемачким овчарима тестирајући им условни рефлекс празног желуца. Јер ако се докажу Катнићеве тврдње да су пси из Катунске нахије прије Павловљевих вучјака јели коломбоћ и то све са клипом, а који су у ствари дужни били чувати од комшија (лопова), ове године не треба размишљати коме следује Нобел за проналаске, кажу Мандић, Медојевић и Кнежевић.

Додају да иако је болест свачија, у ДФ – у сматрају да је СДТ своје посебно стање у потпуности ставио на располагање Милу Ђукановићу и ДПС – у који му изгледа час појачава, час смањује,а час мијења терапију.

„Тако се Миливоје Катнић, као што то ради и његов шеф окружен прстенима обезбједјења чије баханалије плаћамо милионима евра годишње, дрзнуо да мјери храброст лидера ДФ – а. Он који је своју храброст доказао рвући се са Равногорком Бранком на Богетићима, у панциру, са два пиштоља, двоцијевком и најмодернијим штитницима за међуножје, може само да захвали свом обезбјеђењу што ју је уопште успио савладати. Зато га позивамо да се мане рвања са старијим господјама, већ да ако има црногорске куражи, кад га је талик напустио, отвори оне фиоке у којима се налазе случајеви Телеком и Лименка. Не мора ни један доказ да прибавља, само је потребно да ухапси браћу Ђукановић, Душка Марковића, Веселина Вељовића и њихове пословне партнере који су опустошили Црну Гору. Али сви знамо да Катнић као члан криминалне дружине Мила Ђукановића то не смије урадити, по цијену да ухапси самог себе прије њих. Али зато мисли да може оштрити свој зардјали бритвулин на ДФ – у, а да не добије адекватан одговор да са тим бритвулином не може више устрашити ни врапце по плотовима свог завичаја. СДТ – у је најпоштеније, ако већ нема намјеру да емигрира из Црне Горе, да директно предје у ДПС, без икаквих увертира и НВО пречица. Пошто би га Душко Марковић најрадије ухапсио, а Катнић зна због чега, у ДПС-у би могао бити једино чувар Миловог возног парка. Али под условом да сваких сат времена шаље фотографије паркираних возила шефу, као што је Паја (власник јавне куће) под његовим надзором слао Синђи (психијатријски евидентираном случају) фотографије оружје МУП-а Црне Горе. Пошто је СДТ најзаслужнији за смањене надокнада мајкама, смањене зарада у јавном сектору и осталим најављеним репресивним мјерама Владе коју је он формирао режирајући тзв. државни удар, одсад сваки протест обесправљених грађана Црне Горе треба да се одржава испред Катнићеве канцеларије, док год не буде избачен из ње“, наводи се у заједничком саопштењу.

„Миливоје Катнић је главни кривац за свако ново поскупљење животних намирница, смањење пензија и плата, укидање дјечијег додатка, повећање школарина на Универзитету, нова задуживања државе, и треба да буде хитно смијењен и процесуриан. А онда, кад одслужи казну, затражи и добије опрост од нас, може у миру да се посвети чувању коломбоћа, а ДФ ће се потрудити да га части најмодерније штитнике за међуножје и панцир, јер борба на близину са јазавцима који кидишу на коломбоћ, може бити опаснија од борбе са мафијом која је одавно кидисала на државу“, поручују на крају.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  To sa mokrom kuckom iliti psima, na svu srecu desavalo se u Katnicevom kraju u pra istoriji, inace bi sad odgovarali za zlostavljanje zivotinja. Posto su psi bili toliko gladni pa su kidisali na kukuruz, direktno na njivi. Po sopstvenom priznanju seljani su ih junacki likvidirali kad su istinu utvrdili, naravno po prijekom sudu.
  Srecom kukuruz je kasnije brodovima stizao iz Rusije, problem je bio sto nije okrunjen, ali i to se nekako prevazislo, pa se nije umiralo od gladi do pojave austrougarske.
  No nasledje i sjecanje na mokre kucke je jos uvijek zivo i duboko urezano, pa bi Katnic njih zamijenio za neke druge.

 2. 0
  0

  Savrsena prica i i savrsena slika „cuvara kolomboca“, pa ako ista zna, ko sto ne zna, Katnic bi morao da sacuva ovu psiholosku analizu o sebi kao nesto najbolje napisano o njemu.

  Borhes je „autor“ „Fantasticne zoologije“ kroz koju promicu doista fantasticna bica – od onih iz grcke mitoligije do riba koje izlaze na obalu i po livadi love skakavce – ali, nema ovakve kucke poput Katniceve. I zasto bas mokra kucka zoblje „rumetin“, pitanje je koje ostaje, i koje Katnic duguje. Ali, kakav to mrak iz djetinjstva vuce Kata. Sta se to (jedne) kisovite noci zbilo u njivi rumetina, a njemu (djetetu) objasnjeno da je kucka „zobala“ rumetin. U nekoj drugoj prilici moglo se malom Kati reci da je isod Zagaraca krava zaklala ovcu…! Kakvu to bizariju Kata vuce iz djetinjstva..?

  U svakom kraju ove Satrapije imate lazova i lazovcina, nalazite mastara i slicnih avetinja, ali, na ovakvoga, jos niko nije nagazio.

  Ova Katniceva prica nije ni ludost, ona je, prosto, jedna mracna bizarija, iza koje stoji isto tako mracan lik…. U psihologiji su vrlo izraziti oni profili koji operisu sa zivotinjama. Imamo primjera na pretek. Sjetimo se samo neuspjelog austrijskog slikara (kaplara), i njegovih „eksperimenata“ sa pticama, i sl. kaplara od kojeg je svijet jos zgrozen. Bilo kako bilo, traume iz djetinjstva gone vas do sudnjeg dana, i to je osnova vaskolikog mraka koji ima svako slovesno bice. Kod nekoga su, nazalost, prerasle u ozbiljnu bolest kao kod Katnica. Cak i njegov lik (obrazina), poprimila je nekakvu animalniju liniju, sta li. Treba samo procitati knjigu „Okrutni bog“, pa cemo lakse i Katnicu naci psiholosko odjeljenje….!

 3. 0
  0

  Divim se ljudima koji imaju ovoliko energije da je posvete komentarisuci jednog uveliko izblamiranog lika.Da je pameti i obraza pametan bi se ovoga stidio, podnio ostavku i izvinuo narodu za nacin na koji je obavljao jednu vaznu funkciju u drustvu.

 4. 0
  0

  U svakom slucaju, Katnic vuce ozbiljne strahove iz djetinjstva….!

  Sta znaci „mokra kucka“? Pa isto sto i najobicnijem zargonu – nekakva bludnica i sl. U svakom slucaju, „mokra kucka“ znaci seksualnu bizariju. Nema nista strasnije nego od pocetka (od djetinjstva), vuci takve strahove.

  Sjecam se Katnicevog gostovanja u Nacisto kod Komnenica. Komnenic je bio prenerazen, prosto – prepadnut od ove pojave.

  Sjecate se i Katniceve crvene kosulje i crne kravate, a, ispod, viri bijela podkosulja….

  Anate mate ga tamo….

 5. 0
  0

  A sta nam drugo preostaje nego da komentarisemo ovu budalu kojoj je data tako vazna uloga u drzav? Da nije sto je nebismo ga komentarisali.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here