Насловна Политика Мандић честитао Дан РС Додику: Борба за опстанак и одбрану РС света...

Мандић честитао Дан РС Додику: Борба за опстанак и одбрану РС света обавеза сваког Србина

7
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Нове српске демократије Андрија Мандић честитао је данас Дан Републике Српске предсједнику РС Милораду Додику и свим њеним грађанима, и том приликом истакао да је борба за опстанак и одбрану Републике Српске света обавеза сваког Србина.

,,Република Српска је настала као вјековна тежња нашег народа да западно од Дрине буде организован у властитој држави. У данашњу Републику Српску уперене су очи цијелог српства и она у овом времену подједнако значи свима нама, као што је прије неколико вјекова некадашња српска Црна Гора значила нашем покореном и окупираном народу. Море крви су наши сународници пролили од Косова до данашњих дана како би сачували слободу, идентитет и простор на коме живе„, навео је Мандић.

Он је такође истако да ће централној прослави у Бања Луци, на позив предсједника Додика, присуствовати делегација Нове српске демократије. Ипак, Мандић није у могућности да иде на прославу, из оправданих разлога. Због тога је Мандић изразио жаљење, како се наводи у саопштењу, што лично неће присуствовати прослави, како каже, овога значајног датума за српски народ, јер је истога дана и његова крсна слава.

Централној прослави присуствоваће предсједник Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић  као и Славен Радуновић и Јоле Вучуровић.

7 КОМЕНТАРИ

    • 0
      0

      Vojvoda nije smio od Ranka Krivokapica da cestita Dodiku uspjesan referendum o Danu Srpske prije pola godine a danas kad vidi da fali srpskih glasova povampirio se Manda,ne podvija nogu!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here