Насловна Издвојено ДФ: Катнића сад занима шта мисли и ДФ о лажном државном удару

ДФ: Катнића сад занима шта мисли и ДФ о лажном државном удару

11
ПОДИЈЕЛИ

Специјални државни тужилац позвао је лидере ДФ-а Андрију Мандића, Небојшу Медојевића и Славена Радуновића да дају изјаве у вези догађаја 16. октобра. Ако је намјера, као што се наводи у позиву, да се прикупе нека ,,додатна обавјештења“ у вези информације ДФ-а достављене СДТ-у, онда обавјештавамо јавност да се то ради са великим закашњењем, наводи се у саопштењу Демократског фронта.

„Након монтираних свједока сарадника и извршиоца наводно тешког кривичног дјела који је имао велике обавезе према учесницима Мојковачке битке из 1916. године, додатно прикупљање информација очигледно има за циљ да „уозбиљи“ досадашње једнострано поступање СДТ-а. Други, ништа мање важан циљ – да ће се са овим позивима и накнадним тумачењима у режимским медијима давања изјава лидера ДФ, унијети неку врста забуне, несигурности и страха у опозиционо бирачко тијело – промашио је мету када је у питању ДФ, зато што су Мандић, Медојевић и Радуновић, односно ДФ, они који оптужују режим а не они који нешто треба да одговарају режиму“, каже се у саопштењу.

Из овог политичког савеза кажу да се дуги низ година боре против корумпиране и криминализоване власти, и да добро знају с ким имају посла и колико је правосуђе ,,независно“, “слободно“ и ,,професионално“ у односу на водеће носиоце власти.

„Ми немамо никакво повјерење у те институције и наш однос је потпуно у складу са тим. Важан доказ о злоупотреби правосуђа су и дешавања од 14, 15. и 16. октобра када су наше присталице привођене, малтретиране и понижаване, а од лажног државног удара и директног преноса те лакрдије корист је имао једино ДПС, док је највећа штета нанијета ДФ-у“, истичу из ДФ.

Наглашавају да је ДФ пет дана прије избора упозорио СДТ-а да режим нешто опасно припрема на дан избора, о чему су обавијестили и јавност и ОЕБС.

„Зато најновији позиви дјелују само као закашњела представа у којој би сада, наводно, требало чути и оне друге, којима је нанијета највећа штета овим лажним државним ударом. ДФ ће овај позив Катнића и разговор са његовим специјалним полицијским тимом, као и сваку другу прилику, искористити да раскринка подвале и лажи криминалног режима“, закључује се у саопштењу.

11 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Раскринкајте ту спрдњу, видите ли да не знају гдје ударају ти из дпса. Катнића треба да буде срамота како је провидно одиграо за режим.

 2. 0
  0

  Neće oni dati mira nikome iz df-a sve dok su na vlasti. Vršiće konstantni pritisak na jedinu istinsku opoziciju dok god ima damara u udbaškim jazbinama.

 3. 0
  0

  Који је ово пут да позивају лидере ДФ-а? Ваљало би да се само посвете њима, пошто иначе ништа полиција не ради, па таман тако задовоље господара и наставе са комедијом државног бламирања а не удара. Шта има везе што се убија по улицама, а убица нигдје, то је нормално.

 4. 0
  0

  DF NEMOJTE DA PONIZAVETE SEBE,TOG TUZNOG TUZIOCA UPUTITE NA PRAVU ADRESU KOJU ON DOBRO ZNA I CIJE ON SAM NJIHOV VOJNIK,NEKA MU ONI RAZLAGAJU SCENARIJ „PAJINOG UDARA“.VECE SPRDNJE I NAIVNIJEG SCENARIJA NIJE BILO U OVA BRDA.IZBOR GLUMACA U OVOJ TRAGOIGRI JE PORAZAN .NIJE SE MOGLO NI OCEKIVATI NEKA OZBILJNA SADRZINA JER OVAJ TUZNI TUZILAC PRIPADA KOMUNJARSKOJ BROZOVSKOJ SKOLI GLUME KOJA JE POKAZALA VISE NEGO BIJEDNE REZULTATE .REZULTATE I POSLEDICE KOJE SU NAS DOVELE DO POTPUNOG RASKROJA DRUSTVA,DO PERMANENTNOG SUKOBA I BIJEDE.

 5. 0
  0

  Konačno tužilac i teroristi zajedno! Ko je kome oprostio.
  „Za sve što govorim imam dokaze“, tvrdi Katnić.
  „Zaustavili smo da se oružje unese Crnu Goru“, rekao je Katnić.
  „Imam dokaze da je napravljen plan da u jednom trenutku bi u Skupštinu ušli neki političari i građani“, kazao je Katnić.
  Tvrdi da se sa premijerom Milom Đukanovićem nije čuo.
  Grupa uhapšenih je prvi put u istoriji naše zemlje htjela da simulira da policija napada narod ispred Skupštine.
  Ja u ovu priču ulažem moj obraz i moju čast.
  Je li iko vidio to što on kaže da je uložio?

 6. 0
  0

  Djukanovic,Beba Popovic i Katnic u rediteljskom poslu svoje tragikomedije najvecu stetu su nanijeli Crnogorcima,vijedjajuci zdrav razum i inteligenciju jedne nacije .Kakva vlast-takav narod! U PAMET se braco Crnogorci!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here