Насловна Друштво Данас протест мајки: Једини прави борци за своје доживотно стечено право сте...

Данас протест мајки: Једини прави борци за своје доживотно стечено право сте ви!

7
ПОДИЈЕЛИ

Протест мајки са троје и више дјеце одржаће се данас у 13 часова испред Скупштине Црне Горе. Представница Кординационог одбора мајки – корисница накнада Жељка Савковић позвала је мајке али и све незадовољне грађане да изађу пред Скупштину.

„Једини прави искрени борци за ваше ДОЖИВОТНО СТЕЧЕНО ПРАВО сте ВИ саме. А САМО СВЕ ЗАЈЕДНО можемо побиједити у овој нашој борби! Добро дошли сви који ће данас својим присуством дати подршку мајкама!,“ поручила је са своје фејсбук странице Савковић.

„Да ли је мајкама прече доживотно стечено право које вам је власт отела из руку, из ваших домова, између ваше дјеце, или празна обећања? Да ли је могуће да им још увијек вјерујете,“ саопштила је јуче Савковић мајкама.

Она је још једном поновила да ће мајке тражити своје доживотно стечено право али и оставке одговорних.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Мило неупућеним страним дипломатама,када га питају колико његова земља има становника драстично увећава број,јер има комплекс државице од 620.000ст.. али када треба подржати мајке да их буде више,е онда није патриота но и даље лопов. Дакле особа која краде и лаже је отац сUвремене цг нације.

 2. 0
  0

  Tuga i žalost Crne gore što se svi bore za momentalne užitke a ne za budućnost,kao i oni iz brodogradilišta Bijela koji su se borili za otpremnine a ne za radna mijesta i brodogradilište.

 3. 0
  0

  Почео сам да сумњам у искреност организатора протеста.Организују их кад су још људи по одмора и у 1 Сат у највећу врућину.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here