ИН4С

ИН4С портал

Абрамовић поручио полицији: Слобода се не може везати; радо ћу одговарати због борбе за спас наше дјеце и наших родитеља

1 min read
Данас кад смо у епидемиолошком хаосу, који пријети да нас помори, треба да ћутим и да не позовем народ и све актере да се окану приче о политици, изборима, платформама и усмјере сву снагу и енергију на борбу против овог зла које нас је снашло. Ја сам син и потомак Катуњана који су животе дали за ову земљу и ја избора немам. Ово је моја земља и мој народ.

Дамјан Абрамовић

Слободни грађанин Црне Горе, колумниста ИН4С-а Дамјан Дадо Абрамовић, позван је на саслушање у Центар безбједности Будва због јавно изречених ставова везано за актуелну друштвено-политичку ситуацију у земљи.

На овај начин, власт наставља са прогоном неистомишљеника, у покушају да дисциплинује све који се одупиру режимским политикама.

Позив

Абрамовић је овако објаснио своје поступке, али и однос према народу и земљи.

„Ја сам неко ко је већ прошао кроз пакао са овом болешћу, коме је супруга чудом и Божјом вољом преживјела, неко ко зна шта нас чека ако наставимо овако. Ја сам неко ко зна да Црна Гора нема начин ни могућности да спаси своје грађане. Ако треба да одговарам због израженог мишљења и борбе за спас своје дјеце, за спас све наше дјеце и наших родитеља, врло радо ћу да одговарам.

Ја сам неко ко је изгубио оца на Васкрс у паклу короне, неко ко није могао да се поздрави са родитељом како доликује, а имали смо десетак заражених. Данас кад смо у епидемиолошком хаосу, који пријети да нас помори, треба да ћутим и да не позовем народ и све актере да се окану приче о политици, изборима, платформама и усмјере сву снагу и енергију на борбу против овог зла које нас је снашло. Ја сам син и потомак Катуњана који су животе дали за ову земљу и ја избора немам. Ово је моја земља и мој народ.

Жалосно је што сам позван да се правдам за слободно изговорену ријеч, у држави коју су градили моји преци, у држави за коју сам се и сам борио. Са друге стране, драго ми је што се глас слободних чује и преноси. Слобода се не може везати.“, закључио је Абрамовић.

Прочитајте још:

Бабовић: Фејсбук полиција ствара атмосферу страха у којој се не смије поменути могућност смјене власти

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

10 thoughts on “Абрамовић поручио полицији: Слобода се не може везати; радо ћу одговарати због борбе за спас наше дјеце и наших родитеља

  1. VELIKA PODRSKA, VELIKOM ČOVJEKU I GOSPODINU DAMJANU ABRAMOVICU!
    NE DOZVOLIMO DA NAD CASNIM LJUDIMA OVA KOMUNJARSKA OLOS I LJUDSKA NISAVILA VRSE TEROR!

  2. opozicijo svi ovo da procitate i neka vam se ureze u mozak dzabe vam liste , platforme dogovori jedna ili tri liste ovaj ili onaj blok ovo sto kaze ovaj hrabri i odvazni katunjanin je sve istina jos jedan veliki vodja za spas za slobodu poput niksicanina vlada scepanovica . shvatite diktator se nikad nece maci svlasti bez ustanka jer imaju podrsku korumpirane evrope i normalno sad . pa pogledajte ljudi sto rade oko para kome treba podijeliti vise a kome manje ne mogu se pogoditi i shvatite da ako ovako nastave da sire paniku samo ce njihovi tj. dps ucenjeni glasaci izaci na izbore njima je u interesu jedno 63 tuda nedje posto a da nema tzv.napumpane korone izaslo bi preko 80 posto zivi bili pa vidjeli .

  3. RECE MARKOVIC : ZAKON JE ISTI ZA SVE GRADJANE ,ZNAO SAM DA CE GOSPODIN ABRAMOVIC BIT POZVAN NA INFORMATIVNI I TO NIKAKAV NIJE RAZGOVOR VEC DECENIJSKO ZASTRASIVANJE I SAD DA SE NE DESI OVO STO JE REKAO GOSPODIN DAMJAN TAJ SCENARIO JE NEMINOVAN ZA TRI NWJKASNIJE PET MJESECI , I DA GOSPODO IZ DPS OSVOJITE VLAST NEBITNO KAKO DESICE VAM SE NAROD JER STE VI TO TRAZILI ,DAMJANE S VAMA DO SLOBODE !

    25
  4. Budi srećan plemeniče da te nijesu pozvali u Komitet!
    I sva je sreće tvoja, naša, e je Croacija zatvorila granice tako da ne mogu da te šilju na Goli otok!
    S druge strane nije dobro što su u međuvremenu prtili “ Petrovu rupu“, prenjeli je u Montenegro! Evo je, trideset je godinica, kako zjapi nesita, vas je cijelu progutala Crnu Goru!
    Nego, da ti u povjerenju rečem, i ja sam za Staljina!
    Drž se sokole … Udba je naša sudba!
    Nema nam druge, već da se samo još za malo strpimo da muljoše drug Tito, pa će da nam svane.
    … Do smrti, tj. do slobode!
    Živjela slobodna Crna Gora!

    41
  5. Dok god narod bude cutao i trpio zasluzuje jos gore.
    Svakodnevno izivljavanje nad gradjanima, svestenicima, slobodnim ljudima i dalje st.ka trpi i cuti. Usrase pale Kotor pucaju po Bijelom Polju Beranama i nikome nista. A ti st.ko cuti umjesto da izadjes na ulicu i ocistis GO.NA drpsovska.

    47
    1
  6. Gospidine Abramovići Vi ste sa drugim progonjenima iskre slobode, časti i dostojanstva. Uz Vas su svi slobodoumni građani kako oni nezavisni tako i oni ucijenjenji i obespravljeni. Vaša riječ više boli Njih nego njihovi pendreci i kazamati gdje su utamničeni nevini

    87
    2

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *