Насловна Политика Радуновић и Алексић: Врло мали број чланова ће отићи из НОВЕ

Радуновић и Алексић: Врло мали број чланова ће отићи из НОВЕ

10
ПОДИЈЕЛИ

nova_srpska logo

Потпредсједник Нове српске демократије Славен Радуновић казао је да је Горан Даниловић значајан стуб функционисања Нове, али да већ годину другачије размишља од осталих чланова Предсједништва кад је у питању будућност Нове и ДФ.

Због тога су у овој партији, каже Радуновић, били припремљени за јучерашњи догађај и опречна виђења Даниловића.

На питање како ће то утицати на Нову Радуновић је казао да не очекује веће турбуленције.

Врло мали број чланова ће отићи из НОВЕ„, казао је Радуновић Телевизији Црне Горе.

И Будимир Алексић, члан Предсједништва, казао је да му је реално да Даниловић напусти партију.

Он се није сложио са осталим члановима Предсједништва и ГО, остао је сам, тако да мислим да би било реално да оде„, казао је Алексић Дневним новинама.

Главни одбор Нове српске демократије одбио је јуче предлог Даниловића да та партија иступи из ДФ и настави сарадњу са Лекићем, док је 96 чланова ГО подржало став Предсједништва да НОВА остане да дјелује у оквиру Фронта.

Даниловић, који је за своју идеју добио подршку свега 11 чланова ГО, од чега, како сазнајемо, ниједан није био члан Предсједништва, остао је у великој мањини. То је разлог због којег Даниловић, према незваничним сазнањима, напушта Фронт.

10 КОМЕНТАРИ

  • 0
   0

   Dukljani, nemojte brinuti za Novu, propao je pokušaj udbe, prve i druge familije da je razbiju, i sad vam je samo ostalo da pišete komentare

 1. 0
  0

  Горане, само напред. Ови шпи….. НАТО-а и Меда уставотворца неће стићи далеко.

 2. 0
  0

  Док су ту били Лекић и Даниловић, Фронт и Нова су и имали некакав кредибилитет. Ко ће сад гласати за Фронт и Нову а да има основну школу, да зна да чита и пише, да има ТВ и интернет? За кога да гласа, за Андрију, Емила, Јанка Вучинића, Славена? Претпостављам да ће их сад и Медо шутнути, он је паметнији од њих и зна да му више не могу обезбједити мандате. Не би ме чудило да ПЗП оде у коалицију са Позитивном и Влаховићем, то је њима можда једини начин да политички преживе. А Нова је рахметли, њој спаса нема, остало је само да је покопају.

 3. 0
  0

  Odlazeci zamjenik je prvo optuzio na fb da je suprotna strana angazovala placene botove. Ko su sad ovi botovi koji pucaju po ovima sto su dobili vecinu.Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali u toj ljutnji moze jos vise izgoreti.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here