Насловна Издвојено Муслиманска грађанска иницијатива подржала коалицију „За будућност Никшића“

Муслиманска грађанска иницијатива подржала коалицију „За будућност Никшића“

Као представници нашег народа и оснивачи Муслиманске грађанске иницијативе, препознали смо у позиву на дијалог лидера Демократског фронта са мањинским заједницама прилику да превазиђемо све проблеме из прошлости које тиште нације којима припадамо

49
Златко Шаботић
„Као представници нашег народа и оснивачи Муслиманске грађанске иницијативе, препознали смо у позиву на дијалог лидера Демократског фронта са мањинским заједницама прилику да превазиђемо све проблеме из прошлости које тиште нације којима припадамо.
Предуго смо у Црној Гори имали међусобно неразумијевање и мржње који су нас вукли у регресију, а не у бољу будућност за нас и нашу дјецу. Црна Гора мора постати земља која уважава све разлике и конфесије и да никада више не дозволи да било који народ буде народ другог реда.
Тај позив који је дошао након избора 30. августа представља одличну прилику да грађани Црне Горе више не брину да ли ће бити дискриминисани ако клањају или ако се крсте, ако иду у џамију или цркву, а одлично знамо да је бивша власт управо на томе дијелила становништво Црне Горе.
За нас је иницијатива Демократског фронта представљала искрену намјеру на путу ка рјешењу свих неспоразума. То није важно само због самих међуљудских односа, него и због економског и социјалног напретка.
Као млади интелектуалци, знамо да је то најбољи избор јер желимо да живимо у земљи и да стварамо заједно са другима, без страха за боље сјутра. У таквој Црној Гори ће бити мјеста за све, што ће донијети бољи стандард и привредни развој.
Зато смо одлучили да подржимо коалицију ‘За будућност Никшића’ и њеног носиоца листе, Марка Ковачевића, који ће сигурно водити рачуна да обезбиједи бољи живот свих Никшићана, без обзира на националну и вјерску припадност.”

Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

 

49 КОМЕНТАРИ

 1. Прави људи не знају за подјеле ни по ком основу, умију препознати праве вриједности у ДФ-у који је бори за равноправност, мир, стабилност, да не подјела.

 2. Fala vam sto znate ko se bori za pravdu i za bolju buducnost svih gradjana Crne Gore jer samo slozni mozemo se otasiti ovog zla sto nas proganja i dijeli i unistava godinama a to je Dps

 3. Naravno, razumni ljudi ne prave podjele, gledaju prosperitet i budućnost. Znaju dobro da prepoznaju potencijal i sa kim treba graditi svijet za našu djecu, nacija, vjera i ideologija tada ostaju po strani. Još jedna potvrda snage ove koalicije…

 4. Наравно! Демократски фронт никад никог није хтио да омаловажи, увијек су били отворени за сарадњу и пружање подршке. Једино за шта су се борили је бољи положај Срба који су годинама уназад преживљавали тортуру. Надамо се некој љепшој Црној Гори после избора у Никшићу, Црној Гори у којој ће сви бити једнаки, гдје ће важити иста правила за све.

 5. Црна Гора мора напокон постати земља у којој ће владати мир, јединство и равноправност. А то ће 14-ог напокон кренути из Никшића. Побједом ДФ-а ових размимоилажења више нијеће бити.

 6. Zbog ekonomskog i socijalnog napretka ali i još kvalitetnijeg života svih građana Nikšića pozdravljam odluku da se i stranke nacionalnih manjina uključuju u koaliciju koja će garantovati bolju budućnost svima u Nikšiću

  34
 7. Sjajna vijest, dosta su muslimani na Balkanu služili za ostvarivanje zapadnih kolonijalnih i imperijanih interesa. Rat između Srba i Muslimana 1992 je bio potpuno nepotreban, i jedino u interesu neprijatelja Srba i Muslimana.

  60
 8. svaka cast, ovo je odavno trebalo, samo da imaju sredstva za jači marketing, fantastična inicijativa, bravo za braću druge vjere a po engleskim istraživačima iste krvi, inače čitav prostor bivče juge je dokayano antropološki, krvno kako god, jezik, sve osim vjere jedan narod, dosta smo bili maloumni, zurim, u zdravlje braćo

  53

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар
Молимо унесите име овдје