Насловна Мозаик Ђоковић можда са Зимоњићем у дублу

Ђоковић можда са Зимоњићем у дублу

0
ПОДИЈЕЛИ

Janko Tipsarevic, Dusan Lajovic

Богдан Обрадовић није открио комбинацију која ће у суботу играти дубл против Чешке, али је рекао да је и Новак Ђоковић у опцији.

После првог дана финала Дејвис купа у Арени резултат је 1-1, поен Србији донео је Новак Ђоковић, а Чесима Томаш Бердих.

„Састаћемо се и одлучити ко ће играти дубл. Ђоковић је такође у опцији, није потрошио превише енергије у мечу са Штепанеком, па би могао да заигра са Зимоњићем. Новак је изузетан спортиста и сви знамо колико жели победу за Србију“, изјавио је Обрадовић.

Првог дана финала Дејвис купа у Београдској арени Томаш Бердих је донео изједначење Чешкој савладавши Душана Лајовића са 6:3, 6:4, 6:3, након што је Србија повела победом Дјоковића над Радеком Штепанеком (7:5, 6:1, 6:4).

„Наша заједничка визија је да нашој земљи донесемо што више титула, Та визија живи са нама свакодневно и води нас ка том циљу, а када имате Ђоковића, играча који жели да да последњи атом снаге за репрезентацију, онда стварно немате превише разлога да бринете“, рекао је Обрадовић.

Он је похвалио игру Душана Лајовића, без обзира на пораз, наводећи да је његово издање против Бердиха значајно „и за његову будућност и за будућност тима“.

Чешки селектор Владимир Шафаржик наговестио је да ће другог дана финала Дејвис купа у Београду, у дубл мечу наступити Бердих и Штепанек.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here