ИН4С

ИН4С портал

Медојевић: Нестраначки кандидат решење за побједу над ДПС-ом

1 min read

У Подгорици је јуче одржана сједница Главног одбора Покрета за промјене на којој се разговарало о актуелној политичкој ситуацији. Сједницом је предсједавао предсједник ПзП-а Небојша Медојевић заједно са својим потпредсједницима.
Он се захвалио свим члановима на њиховом доприносу и истрајности током једне врло тешке године која је сада већ иза нас:

“Ово је најтежа година од оснивања у функционисању ПзП-а, и у нашим животима. Ми смо од 16. октобра мета невиђеног политичког прогона овог криминогеног режима, разним подметачинама, прислушкивањима и притисцима на наше породице и нас саме. Вријеме ће доказати да смо чисти и да смо све радили часно и поштено и неко ће овај невиђени политички прогон морати да плати. Били смо предмет афере „прање новца“ и свакодневно су се вршиле сплетке и притисци на нас, наше породице, наше функционере, наше чланство, наше добављаче, па чак и добављаче наших добављача. Ово је можда и најшира истрага која је спроведена у Црној Гори, а на крају нису нашли ниста…” саопштио је предсједник ПзП-а Медојевић.

“Јасан план је био да се ДФ уништи, да се лидери похапсе и да се забрани рад ДФ-а. Огромну захвалност дугујем свима вама који сте издржали овај прогон, а поготово онима који су били директно ислеђивани од стране ове криминалне организације. Да би побиједили ДПС на предсједничким изборима, цијела опозиција мора да се уједини и да има нестраначког кандидата, јер ниједан партијски лидер у условима оваквог неповјерења између политичких партија не може да побиједи било ког кандидата ДПС-а. Ово зато што је такав анимозитет између политичких партија, да када изађете са идеалним кандидатом, неке друге партије га неће гласати или ће неке друге партије дати свог кандидата, па ће наравно, доћи до расипања гласова који иду директно у корист ДПС-у” закључио је он.

Замјеник предсједника ПзП проф. др Бранко Радуловић такође се обратио члановима Главног одбора и захвалио се на њиховом доприносу:

“Преживјели смо због наше жилавости, због наше жртве, због наше Црне Горе. До велике истине, до слободе било када, било гдје, долази се великим искушењем и великом борбом. Данас је Црна Гора једна варијанта затворене државе што ће оставити велики траг на свим пољима. Ми у ДФ-у са нормалним гледањем ствари доносили смо најрационалније одлуке, које су увијек и само у интересу грађана Црне Горе. Суноврат ове криминалне организације је незаустављив, само је питање какви ће бити они који ће их наслиједити. Нису нам потребни људи којима су једини циљ функције, већ су нам потребни радни, паметни и најпосвећенији и најквалитетнији људи који ће спровести коријените реформе и уздигнути Црну Гору из пепела и опоравити економију, како би грађани Црне Горе живјели пристојно и како младима једина алтернатива не би била одлазак у иностранство” закључио је проф. Радуловић.

На сједници Главног одбора је усвојен и финансијски извјештај за 2017. годину као и план рада за 2018. годину које је презентовао директор ПзП-а Дејан Вујисић.

 

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

3 thoughts on “Медојевић: Нестраначки кандидат решење за побједу над ДПС-ом

    1. Direktni protiv kandidat Bečića na Zabjelu je Vojkan Marković iz DPS-a koji treba da je odavno u zatvor, drzao je agenciju za prodaju vozila na lizing tamo 90,91,cuvena firma lesendro,te prevario i pokrao stotine i hiljade crnogoraca,srba,bošnjaka ,nikad nisu auta vidjeli. Potom je dok je bio u djecijem savezu nabavio ko zna kako i u kojem novcanom interesu,zarazenu hranu(salmonela),kad su se masovno djeca u sutomore potrovala,pa je na verusi u odmaraliste bilo prozivanja za neka bludna napastvovanja djece !!!!! Žena ga je tri puta prijavljivala za napade šamarima za šta je kažnjen 150 eura u sudu za prekršaje. Razlog napada je podjela imovine jer je supruga saznala za znatno mlađu ljubavnicu u opštinskom javnom preduzeću gdje je inače Marković direktor. Dok je bio zamjenik direktora ziks-a Vojkan Marković je zabranjivao korišćenje godišnjeg odmora za preko 300 zaposlenih, sa opravdanjem da oni nemaju pravo na godišnji odmor. To je rezultiralo odštetom za te zaposlene bez sudskih troškova u nivou od oko 450.000 eura.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *