ИН4С

ИН4С портал

Свијетла страна Марковићеве стварности: У Бару се добро ради

"У Бару је створена атмосфера оптимизма и позитивне енергије," казали су премијеру представници барске општине.

Марковић у Мојковцу

У Бару се добро ради, располаже се са респектабилним кадровским потенцијалом, реализују се развојни пројекти, постоје планови за развој у наредном периоду – овако премијер Црне Горе Душко Марковић види стање у највећем приморском граду Бару.

„Поред опште оцјене да је у барској општини учињено доста тога што завређује поштовање, не значи да нема отворених питања, за које смо спремни да већ у овој години дамо одговоре на неке од тих изазова“, казао је Марковић у разговору са предсједницима Општине Зораном Срзентићем и Скупштине Општине Радомиром Новаковићем и главним администратором Општине Зораном Радојичићем, преноси агенција Мина.

Он је општинску делегацију Бара примио је поводом сјутрашњег Дана општине и том приликом руководству и грађанима честитао празник.

У граду који се, као и остале општине у Црној Гори бори са високом стопом незапослености и опљачканим ресурсима, представници барске власти виде другачије.

У Бару је створена атмосфера оптимизма и позитивне енергије. У појединим областима постигнути су охрабрујући резултати,“ казали су премијеру Срзентић и његови сарадници те се позвали на чувених 17 одсто више туриста него у истом периоду прошле године.

Марковић је руководство Бара упознао са охрабрујућим резултатима имплементације Владиних политика. Постигнуто је пуно повјерење међународних финансијских институција.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Свијетла страна Марковићеве стварности: У Бару се добро ради

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *