ИН4С

ИН4С портал

ДФ скандирао „Мило лопове!“, обезбjеђење евакуисало Ђукановића из сале (ВИДЕО)

1 min read

Сједница Скупштине Црне Горе која је требала да почне данас, а у којој је требало да се расправља о избору нових чланова Владе Мила Ђукановића прекинута је.

У тренутку када је Ђукановић узео ријеч, сви посланици Демократског фронта су почели да скандирају: „Мило лопове!“, на шта им је овај узвратио: „Браво кретени!“ Након тога, посланици ДФ-а су кренули према њему уз бројне повике, међу којима је Јанко Вучинић био најагилнији, али је тада ушло скупштинско обезбјеђење које је Ђукановића евакуисало из сале, а затим извело и из зграде. Након што су погашене камере, свједоци тврде да је скоро дошло до физичког обрачуна једног броја посланика ДФ-а са обезбјеђењем, а што су спријечили остали посланици.

На премијерове увреде посланик Радуловић му је узбуђено довикнуо: „Педесет хиљада омладине не ради, кретену!“ на шта му је премијер одбрусио: „Ћути бре, кретену! Ћути, идиоте један!“

У уличарском маниру Ђукановић је дозивао посланике Бранка Радуловића и Јанка Вучинића који је пришао да одбрани колегу након премијерових увреда, ријечима: „дођи, дођи!“. Након инцидента, премијер је удаљен из зграде.

Ђукановић је упутио Скупштини Црне Горе предлог за разрјешење три, избор четири министра, као и једног потпредсједника Владе из редова „опозиционе“ тројке СДП-ДЕМОС-УРА.

Мандић: Могу нас удаљити само насилним путем

Наредна сједница колегијума, на којој би требало да се договори казна, очекује се око 16 сати након чега ћемо знати да ли ће парламент расправљати због чега се и окупио: нове владе изборног повјерења.

„Ако се дрзну да удаље посланке ДФ-а то могу да ураде само насилним путем, а ми ћемо онда позвати грађане“, поручио је Андрија Мандић.

Мандић није изразио жаљење због инцидента, већ је навео да су посланици ДФ само пренијели поруку са протеста Ђукановићу.

„Знам да је непријатно да они који су крали изборе да чују оно што грађани мисле о њима. Миму смо поручили оно што су му грађани поручили током протеста“, рекао је он.

На питање је ли туча оправдање за њихове политичке амбиције, Мандић каже:

„Ми смо јавно рекли да ћемо протесте пренијети у Скупштину Црне Горе!“, нагласио је он.

Мандић тврди да их је Ђукановић вијеђао и да је он први насрнуо на њихове посланике

Бранко Радуловић сматра да нема потребе више за скандирањем.

„Мислим да нећемо наставити скандирање. Сигурно нећемо бити иницијатори“, казао је Радуловић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

59 thoughts on “ДФ скандирао „Мило лопове!“, обезбjеђење евакуисало Ђукановића из сале (ВИДЕО)

  1. Ovo je nesto najbolje sto se desilo zadnjih 20 godina svaka cas .Ovim se pokazuje da ima ljudi koji se ne plase gospodara i da su casna opozicija za razliku od poslusnika i ulizica lekica danilovica rakcevica milica i onog pogubljenog becica koji ne zna gdje udara.Ne obracajte paznju na komentare tranja i izmecara koji za sendvic kevcu po portalu.

  2. Polako Mioica ovo je tek pocetak i Marovic je pisisao poemu zasto cutim pa je progovorio,docic ces i ti na red,a sto si radio krivo valjda ce neko dokazati,jedno je sigurno Rusi znaju a i Amerikanci znaju,sto mi znamo to i nije vazno ali si odjeban po svim osnovama,kurton nije za upotrebu ako se jednom upotrebi ,a ti si svoje zavrsio sve zavisi od ove nesretne opozicije koja hoce da nesto usicari medjutim i to je kratkoga vijeka polako ces i ti na svjetlost dana,a sto se zagonis na bilo koga mozes dok je obezbjedjenje tu,nijesi pozant bio kao tucars iz maldosti,nije bila ni potreba ,maldi i vredni komunista je postao sef mafije,ali ne one prave nego drzave mafije,a to je ipak drugo,razmisli malo kada budes otisao da li ces moci sam da prostetas bilo kojim garadom bez zastite.Svi imate privatne vojske samo do kada ,e na to nijesi mislio sve ove godine a bilo bi bolje da jesi,mozda ni sada nije kasno,jer nikad nije kasno dok je mir u drzavi.iskoristi to i idi smilijem Bogom ,jer ces kao se cini otici ali na drugi naci,zato razmiali jos jednom,zatvor je za ljude,u tvojoj drzavi je sve obrnuto ,pa su na slobodi kriminalci a narod u tamnici ,mora se priznati svojom glavom ti se se samo nadogadio na primitivnost koja je dozivjela vrhunac bas sada.

  3. Svaka cas za DF Dolje poltroni i kukavice lekic danilovic rakcevic milic i podmukli becic.Sve vam je dzabe sto lajete i kevcete za sendvic po portalu brzo ce terapija strpite se.

  4. SAD-EU-MMF-NATO kriminalno-mafijaško-kapitalističko-antiradničko-kvislinška banda u Crnoj Gori i Srbiji zaslužuje najstrožu kaznu od naroda, kada se narod oslobodi mazohističke identifikacije sa sadističkim agresorom i eksploatatorom!

    Izaberimo ustanak za antikolonijalnu i životnu slobodu sa saveznicima!

    День Победы – Лев Лещенко – Концерт на Красной площади
    https://www.youtube.com/watch?v=KQ2q5ALTXNM

  5. Pi đe se ne pokrkaše, kakva bi to tuča bila Janko bokser i Milo dvometrica, he , he, a Banjo da bije sa strane , he , he. ..
    A vojvoda i Peđa ka unprofor, samo su im plavi šlemovi falili , ha , ha, e zveka ma ga neka !!

    1. Cetnik sa petokrakom ne postoji nego slusaj na planini jelici sastali se svi cetnici pa govore petokraku da obore zato jer petokraka ne valja ona nece petra kralja

  6. Никшићки демоссеру, нити си ти Србин, нити знаш за стид, нити ДЕМОС има 15% подршке грађана Црне Горе које вам је наручила ваша дрга Удба. Узгред, бејаше ли оно на челу ваше инокосне дружине либерал србомрзац Драгиша Јањушевић ?

  7. Kao Srbin se stidim sta je sve prevarantska fukara iz DF spremna da uradi za rad poslanickih mandata. Pa se cude kako imamo 15% a oni klize ka cenzusu!

  8. Успио почетак прославе десетогодишњег јубилеја независности. Без Мила и Ранка на власти 21. маја, ко би се томе надао, још јуче.

  9. BOGOMI cemo se TUCI necemo pustiti Mila i NJEGOVE socijaliste -da nam OTIMAJU nasu IMOVINU ZARADU i atakuju na nase GOLE ZIVOTE BIDNITE SIGURNI.
    DF bi TREBAO NACAS ili za SUBOTU NA TRG DA ZAKAZE VELIKI MITING PROTEST sada je trenutak da se jopet skupimo.

  10. Сад ће Горан Даниловић да пошаље полицију на опозицију да их избаци из скупштине.

  11. Ово је највише забољело диктаторовог увлаког**а Миодрага Лекића. Ако диктатор добије прол*в после овога имаће Лекић мука да се задржи у његовој позадини.

  12. Хахахахахаха џаба му телохранитељи. Ускоро га чека електрична столица.

  13. 27 година живота које нам је овај лопов узео нико нам не може вратити. Али зато можемо прекинути да нам узима ово мало живота и земље што је остало.
    На устанак народе. Спасавајте потомство ако себе нијесте могли спасити.

  14. Диктатор је мислио да сви морају да стоје у ставу мирно и да климају главом док говори. Свака част ДФ-у за ово.
    СМРТ ДИКТАТУРИ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *