Насловна Издвојено Кнежевић „Недељом у 21“: „Државни удар“ највише одговара ДПС-у

Кнежевић „Недељом у 21“: „Државни удар“ највише одговара ДПС-у

7

Предсједник Демократске народне партије и један од челника Демократског фронта, Милан Кнежевић, је у гостовању у емисији ИН4С-а „Недељом у 21“ говорио о наводном државном удару у Црној Гори, покушају хапшења лидера ДФ-а и члaнова тог савеза, бојкоту парламента, као и о лошој и алармантној политичко-економској и социјалној кризи у којој се налази Црна Гора.  

Према ријечима Кнежевића „државни удар“ у Црној Гори је сезонска појава, те се наставља и продужава. Како каже, очекује да ће на ту тему бити нека пауза након избора у Херцег Новом а онда ће се, каже он, поново догодити неки „државни удар“ пред претстојеће изборе 2018. године.

„Државни удар највише одговара ДПС-у, они су повећали излазност, мобилисали су бираче а смањена је излазност опозиционих бирача. У  Подгорици излазност је у односу на 2012. годину пала за шест одсто“, казао је он додајући да је ДПС тако освојио 36 мандата, користећи медијску сатанизацију и плашећи странке мањинских народа и на тај начин формирали су већину, док је најсмјешније од свега, каже он, никаквог државног удара није било.

„Ако Катнић достави доказе да сам се икад у животу срео или разговарао са Синђом, Минђом, Пајом, Гајом, Бајом, Влајом, а посебно са непознато познатим Русима Широковим и Поповим, не желим никакву затворску казну. Одмах нека ме стријеља испред фонтане на Тргу Републике, али исто тако, ако не достави, од њега очекујем да се самоудави у истој тој фонтани“, изјавио jе Кнежевић додајући да је крунски доказ против њега прислушкиван разговор са његовом девојком. 

Кнежевић: Марковић нема намјеру да распише изборе

„Душко Марковић је добио јасан одговор од опозиције да се нико неће враћати у Парламент док се не разјасни „државни удар“ и док се не распишу превремени парламентари избори за 2018. годину“, казао је Кнежевић додајући да су добили формалан позив од Марковића да разговарају.

„Што се Демократског фронта тиче са њим једино можемо да разговарамо о расписивању избора, све друго не долази у обзир“, истиче он додајући да Марковић нема намјеру да расписује изборе.

„Он мисли да ће намирити опозицију тако што ће дати нека министарска мјеста. Оно што ме охрабрује је то што нико из опозиције није спреман да прихвати не пристојну понуду Душка Марковића. Очекујем да до краја ове године, заједничким координираним акцијама, доведемо до расписивања прeвремених избора који би се одржали на пролеће 2018. године“, закључио је Кнежевић.

Како истиче он, Мараковић је потпуно изгубљен човјек без политичког компаса, неспособан да води Владу Црне Горе.

„Црна Гора сигурним кораком иде према социјалној провалији и Марковићу одговара да замјени мајке испред Владе са причом о неким иностраним факторима који су покушали да угрозе Црну Гору. Ми се налазимо у озбиљној политичкој и друштвеној кризи и уколико се настави овако, та криза може само да се продуби“, казао је он.

Који су ставови ДФ-а и ДНП-а о бојкоту парламента, економској и политичкој ситуацији у Црној Гори и бројним другим питањима која окупирају грађане, погледајте путем директног линка на емисију ТВ ИН4С „Недељом у 21“.

 

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Bogomi Pi…. , ja mnim da ćeš uskoro odgovarati za svoje rabote protiv Zakona ove države !
  Nebih da te demorališem , ali ovaj Katnić mi izgleda toliko temeljan i nepokoleblj da čisto sumljam da ćeš se izvući iz deeebele robije , tako vele dokazi !

 2. 0
  0

  Kneževiću Britka Sabljo, Svaka ti je na mjestu, da ne kažem Njegoševa, Sad ste već veterani političke scene Crne Gore a svi napadi na vas govore da ste onom Nepomeniku stali na Žulj iako nosi samo Italijanske Cipele…(Bogami se one Aćimove ubuđaviše ali nadam se da će ih obuti brzih dana)…Opravdali ste ime pokreta FRONT jer ste napravili dosta dobrih akcija…Svaka Čast…Samo naprijed, imaćete moju punu podršku, kupili ste me noćas vašim iskrenim riječima…

 3. 0
  0

  Kneževiću „ljudurino ljucka “ nije više važno što pričaš nebuloze, no što misliš da ti narod i dalje vjeruje! Smiješno! 5 glasova ste imali iz moje kuće, nikad to ne mogu sebi oprostiti!

 4. 0
  0

  E јутрос поставите шта рече Катнић недјељом у емисији „Жива истина“ Шуковића.
  Између осталог рече Катнић да су терорристи „боксоима и палицама“ требали да у вече избора разбију кордон полиције и уђу у Скупштину“, да су они (СДТ и АНБ) намјерно пустили опасне наоружане терористе да напусте Црну Гору, да су пријатељске НАТО земље прко својих служби доставили Црној Гори податке, да је у раскринкавању терориста нарочито кооперативна била Србија и Славко Никић, да је Чађеновић дефинитивно возио Ананија Никића у Београд, да су државни органи Русије преко Широкова који се у ствари презива Шесмаков, умијешани у планиранје државног удара итд.
  Једном ријечју ко зна да чита између редова може да прочита да је било игранке земаља НАТО-а око Црне Горе у вријеме избора, који због приступања Црне Горе НАТО нијесу смјели бити изгубљени, а у коју су вјешто, уз помоћ Србије, уплели Русију.

  • 0
   0

   Slobodane čitaj ono što je napisano, a ne između redova. Amerikanci i Britanci su dostavili informaciju ko je osoba sa lažnim pasošem. Oni imaju evidencije o tim ruskim bitangama, odakle nama podaci o pripadnicima ruskih službi bezbjednosti, njihove fotografije i poslovi na kojima su do sada bili angažovani. Protivnička strana ima dosije o svima njima.
   Kako to da je jedan mali radio AntenaM sa tri-četiri zaposlena predmet napada ruskih službi. Ne dozvoljavaju im danima objavljivanje informacija na internetu, je li moguće da su oni toliko opasni za veliku Rusiju? Ili treba zatrijeti istinu ma koliko ona bila mala i beznačajna u svetski okvirima.
   Prosto čovjek zažali što smo ušli u tu evropsku priču, ljudska prava i slične gluposti. Da nije toga obračunali bi se sa ovim ološem do sledećeg jutra, a ovako su nam ruke vezane i moramo da čekamo mjesecima. Ova ološ ne zna za red i zakon, oni znaju samo za strah. Da im se nije zaprijetilo one večeri da će ih pobiti ako se pojave ispred skupštine, mislite li da ne bi došli? To je jedini jezik koji oni razumiju.

 5. 0
  0

  Zamislite molim vas“pošteni Amerikanci i Britanci“ dostavili informacije o Ruskoj i Srpskoj ološi koji su krenuli napraviti kataklizmu biblijskih razmera u takođe do bola „poštenom“Montenegru u kojem se za lične karte“pošteno“ plati,u kojem sin gospodara „pošteno“dobija sve lukrativne koncesije,u kojem“ pošteni“gospodar ima više para nego sva njegova država zajedno,u kojem“ pošteni“nasljednici Drljevića,Pavelića i handžar divizija pljuju po svemu što je sveto i svijetlo u ovoj crnoj državi.
  Nema šta,zaista pošteno!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here