Насловна Мозаик Звезда: За разлику од Караџића, Џајићу је место у српском фудбалу!

Звезда: За разлику од Караџића, Џајићу је место у српском фудбалу!

0
ПОДИЈЕЛИ

dragan dzajic

„Фудбалски клуб Црвена звезда нема намеру да омаловажава било чији спортски успех већ да укаже на хитну потребу за успостављење регуларности у нашем фудбалу, за добробит свих љубитеља фудбала“, стоји у саопштењу црвено-белих.

Управни одбор фудбалског клуба Црвена звезда издао је саопштење поводом одговора Фудбалског савеза Србије на оптужбе најтрофејнијег српксог клуба, које преносимо у целости:
„Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда изражава запрепашћење и најоштрији протест поводом саопштења којим Фудбалски савез Србије, или само Томислав Караџић, реагује на захтев ФК Црвена звезда да се обезбеди регуларност националног такмичења.
Непримерене речи и примитивизам некога ко би требало да уједињује у српском фудбалу, можда и најбоље говоре да су поново од стране нашег клуба постављена права питања.
Прошли пут, када смо поставили оваква питања, били смо „подводачи“, „пропали бизнисмени“… Данас говорите о аболицијама јасно циљајући на председника нашег клуба. За разлику од вас, председнику ФК Црвена звезда, Драгану Џајићу, је место у фудбалу као званично најбољем фудбалеру у 20. веку и човеку који са својим клубом има 36 трофеја укључујући титулу европског и светског шампиона, и човеку који је аболиран од стране председника Републике Србије, након вишегодишњег процеса, у коме му није пронађена ниједна незаконита радња. А, Томислав Караџић је последњи који треба да одлучује ко ће у Србији бити аболиран.
ФК Црвена звезда једини је на овим просторима до динара ставио на увид јавности и државним органима сву своју пословну документацију и саопштио да се у просторијама нашег клуба свакодневно налазе припадници истражних органа. Фудбалски клуб Црвена звезда очекује од надлежних државних органа да позову председника ФСС и друга лица која имају сазнања о “милионским пљачкама које су заташкане” да њима саопште то што знају, као што од истих органа очекујемо да се баве и пословањем Фудбалског савеза Србије, посебно по оним питањима о којима су писали медији.
После свих неуспеха у квалификацијама током којих смо губили милионе евра, лоших избора и смена селектора и других погрешних потеза, од Томислава Караџића се само очекује да учини једну добру ствар за српски фудбал, да одржи макар једном реч, и напусти место председника ФСС.
Нама нису потребне “стране судије”, већ здраво фудбалско окружење у коме ће побеђивати бољи на терену. Нама су потребни услови у којима ће играчи желети да остану у српском фудбалу, а не да одлазе за првом понудом.
Изнетим ставовима Фудбалски клуб Црвена звезда нема намеру да омаловажава било чији спортски успех већ да укаже на хитну потребу за успостављење регуларности у нашем фудбалу, за добробит свих љубитеља фудбала.“, стоји у саопштењу са Маракане.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here