Насловна Друштво Зоран Божиновски из притовора: Иза мог хапшења стоји Цане Суботић због интервјуа...

Зоран Божиновски из притовора: Иза мог хапшења стоји Цане Суботић због интервјуа који сам дао за ИН4С (ВИДЕО)

6
ПОДИЈЕЛИ

bozinovski-61

Бура око хапшења одважног македонског новинара Зорана Божиновског се не стишава, многи његови пријатељи и новинари траже слободу за Зорана: Дошло је до наелектрисања и сва дешавања у вези тога личе на презатегнуту струну, која само што не пукне. А кад пукне и зазвечи, чијим ће бубним опнамама засметати да чује сурову истину? Која ће одјекнути као звоно, јер су у целу причу укомпоноване највише државне структуре једне земље, које тесно сарађују са мафијом. Част изузецима! Зорану Божиновском многи скидају капу. Лаж иде у сто праваца, а истина само у једном. Дозволимо истини да из мрачног тунела криминала, извири на светлост дана

Како се према Вама опходе у притвору, да ли сте задовољни браниоцем по службеној дужности и имате ли неке замерке? Да ли ћете да ангажујете неког другог правног заступника?!

 • Задовољан сам како се опходе самном овде… Услови нису баш најбољи али немам већих замерки. Отпуштамо браниоца по службеној дужности. Заступаће ме адвокат Горан Петронијевић.

У једном тексту за Вас сам написала да сте балкански Ђулијан Асанж, који црногорској мафији дише за вратом . Мислите ли да иза овог хапшења управо и стоји та мафија?!

 • Сигуран сам и имам докаже да иза овог стоји Цане Суботић и да је повод мој интервју који сам дао порталу ИН4С.

Шта мислите ко тачно стоји иза Вашег хапшења , да ли је то спрега криминалаца и власти , која постоји у свакој земљи, који онима покушају да је раскринкају ”скидају главе” ?

 • Иза хапшења стоји актуелна српска политика, која подмирује старе рачуне према Суботићу, а он је у најтешњој вези са Сашом Мијалковим директором тајне полиције Македоније.

Између осталог у оптужници против Вас , осим шпијанаже , наводи се и
да сте се бавили уценама. Где су Вам те силне паре, кад живите као подстанар ?!

 • Никога никада нисам уцењивао, за никога никада нисам шпијунирао и имам докаже за све ово.

У позната сам да су одређена Медијска Удружења заинтересована за Ваш случај и да пажљиво прате дешавања…

 • Од 1999. године до данас иза мене су у свим неприликама које су ме сналазиле (хапшења и атентати) стајали: Стејт департмент, ЕУ, УН, хелсиншки комитет, Репортери без граница, светска новинарска организација, SEEMO , ICGOМакедонија ( Суад Мисини)

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Иза хапшења стоји актуелна српска политика, која подмирује старе рачуне према Суботићу, а он је у најтешњој вези са Сашом Мијалковим директором тајне полиције Македоније.

  u sve vi miješajte srbiju. sramoton!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here