Насловна Друштво „Зона Замфирова 2“ стиже у новембру (ВИДЕО)

„Зона Замфирова 2“ стиже у новембру (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

Филм „Врати се Зоне“ (Зона Замфирова 2) премијерно ће бити приказан овог новембра у дистрибуцији Тарамоунт филма.

Milan-Vasic-Brankica-Sebastijanovic-Film-Vrati-se-Zone-620x350

Филм „Врати се, Зоне” је наставак „Зоне Замфирове“. Ријеч је о романтичној мелодрами са елементима комедије о згодама и незгодама кроз које пролазе Зоне и Мане да би сачували своју љубав и брак. Њих двоје се суочавају са препрекама које морају да савладају, час се допуњују час сукобљавају, што их доводи у низ драматичних ситуација са неизвесним расплетом.

Режију потписује Југ Радивојевић а сценарио су написали Ивана и Мирослав Митић по мотивима књиге „Зона Замфирова, шта је било после”, Душице Милановић Марике.

Зону Замфирову глуми Бранкица Себастијановић, док кујунџију Манета игра Милан Васић. Као Манетова мајка Јевда појављује се Љиљана Благојевић, а као тетка Дока Јелисавета Сека Саблић. Зониног оца Хаџи Замфира тумачи Никола Ристановски, а мајку Ташану Анита Манчић. Манулаћ је Миодраг Радоњић.

Појављују се и нови ликови које тумаче Милан Лане Гутовић као поп Божа и Тања Бошковић као попадија Сида. Ту су и Милорад Мандић Манда и Весна Тривалић.

У филму играју и Горан Јевтић, Милена Васић, Игор Ђорђевић, Ива Стефановић, Марија Стокић, Милан Калинић, Душан Матејић, Александар Ристоски, Нела Михаиловић, Рада Ђуричин, Исидора Рајковић, Гордана Марић, Иван Заблаћански, Тамара Алексић и многи други.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here