Насловна Политика Зоговић режиму: Ви сте лажна господа, заправо црни образ Црне Горе

Зоговић режиму: Ви сте лажна господа, заправо црни образ Црне Горе

1
ПОДИЈЕЛИ

Демократском фронту и црногорским грађанима не могу држати моралне придике они који су одавно потрошили и политички и морални кредибилитет, изјавио је портпарол ДНП и посланик ДФ-а, Милун Зоговић.

„Супротно свим процедурама , слијепо вођени пустом жељом да хапсе политичке противнике, посланици ДПС-а и њихови трабанти изгласали су правно ништавно одобрење изругивајући се Уставу и законима државе Црне Горе кроз покушај легитимисања отворене диктатуре. Одговор слободне Црне Горе и посланика Демократског фронта је био и више него јасан и транспарентан, јер господо из ДПС-а морате знати да за постене људе слобода нема алтернативу и да вам нећемо дозволити да утамничите Црну Гору. Навикли да живите на лажима и фалсификатима а да вам је интерес једина идеологија, поново покушавате да обманете нашу јавност са биједним измишљотинама како су вас посланици ДФ вријеђали на националној основи. Постоје аудио и видео записи из којих се јасно може видјети да није било вријеђања на националној основи јер ми из Демократског фронта прихватамо само подјелу на људе и нељуде, на поштене људе и на оне који то нијесу, а формулација “олош” је најблажа дијагноза за оно што сте јуче радили нама и за све оно што готово три деценије радите Црној Гори“, наводи се у саопштењу Зоговића.

Зоговић додаје да режим вријеђа истина а не вријеђа их што десетине хиљада мајки протестује широм Црне Горе, и што су поштену Црну Гору довели на сами руб егзистенције, да би се режимске породице и кругови блиски њима шепурили у нелегално стеченом луксузу а идеолошке јуноше носиле мајице са порукама како треба уринирати по сиротињи.

„Ви сте лажна господо заправо црни образ Црне Горе и једно од највећих застиђа у њеној историји. Зато је обавеза сви продуктивних друштвених снага а самим тим и нас посланика Демократског фронта да бранимо и одбранимо Црну Гору од вас и ваше политике. И кад већ добро знате да вас се не плашимо, престаните са пријетњама и подизањем тензија које ником неће донијети добро, него се спремајте за мирну предају власти и за независтно правосудје, јер вам је Црна Гора одавно ускратила повјерење. Зато вас поздрављам срдачним фронтовским поздравом нема повлачења и нема предаје слобода или ништа“, поручује Зоговић на крају.

ПОДИЈЕЛИ

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here