Насловна Политика Зоговић: НАТО плаћеници желе да захвате вирусом што више грађана

Зоговић: НАТО плаћеници желе да захвате вирусом што више грађана

0
ПОДИЈЕЛИ

И поред бесомучне “Гебелсовске” НАТО пропаганде проценат подршке за прикључење ратној машинерији НАТО-а остаје готово непромијењен, саопштио је портпарол Демократске народне партије, Милун Зоговић.

ZOGOVIC

„Ово је погубно за НАТО плаћенике који упорно труде да њихови медијски наступи захвате што више наших грађана полажући наду да ће се кад тад на вирус  НАТО епидемије навући бар 50 %  наших“, казао је Зоговић.

Истиче да је ово на добробит Црне Горе и њених грађана који би да граде здраве међународне односе на принципу реципроцитета са свим релевантним међународним адресама.

„Неистинитост и јефтиноћа информација се грађанима упорно сервирају на медијском менију у циљу постизања сензационалности  како би се у амбијенту колективног лудила чињенице, истина и здрав разум замијенили петпарачком пропагандом  плаћених НАТО лобиста“, додао је Зоговић.

Зоговић каже да изјава да је ова ратна машинерија гарант мира и стабилности у претходних шесдесет и шест година најбоља  потврда о карактеру помените кампање. „Крвави распад СФРЈ-а  почео је деведесетих година а НАТО је имао водећу улогу у разбијању државе коју је убедљива већина грађана у том периоду искрено сматрала једином својом домовином. И умјесто да брани принципе и правила међународног права НАТО се отворено и савезнички  ставио на страну непријатеља српског народа бомбардујући мостове, школе, болнице, возове, аутобусе и немилосрдно убијајући грађане Републике Српске, Србије и Црне Горе“.  

Зоговић сматра да свуда у свијету гдје се појављивала ова ратна машинерија да успостави демократију иза ње су остајала само згаришта и смрт. „Зато је ирелевантно говорити о карактеру овог некада одбрамбеног војног савеза а сада ударној империјалистичкој песници која се, не водећи ни најмање рачуна о трагичним последицама које оставља за собом, једино бави заштитом  интереса водећих империјалистичких сила.“

„Супротно логици да нас у циљу опстанка на власт владајуће коалиције ДПС-а и СДП-а треба стрмоглаво угурати у НАТО, ДНП ЦГ сматра да је умјесто једностраног срљања  Црној Гори потребна политика мудрог и одговорног постављања   у међународним односима у складу са  сопственим интересима  и духовно историјском трансверзалом Црне Горе“, додао је Зоговић.

„У том циљу ДНП је принцип  неутралност промовисала као један  од основних  програмских начела наше партије. Јер сматрамо да је складно положају, величини, броју становника и економским капацитетима принцип неутралности најбоље решење и одговор на бездједносне изазове пред којима се налази Црна Гора“, закључио је Зоговић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here