Насловна Поглед Змијине ноге у Црној Гори

Змијине ноге у Црној Гори

4
ПОДИЈЕЛИ

Слика говори хиљаду ријечи. Насмијани млади црногорски политичар,албанске националности, грађанске провињенције,смирен и праведан,миротворац на ријечима диже чашу и ужива у вечери са ратним злочинцем и терористом, трговцем људским органима и опојним дрогама, добрим пријатељем са њему сличнима из врха црногорске власти, кажу из Нове српске демократије.

dritan i taci

„Хашим Тачи осим што је са својом бескрупулозном личношћу поравнао премијера и предсједника скупштине за које смо знали да су му слични што нас и није превише изненадило успио је да то уради и са личношћу Дритана Абазовића. То је једна од ријетких услуга које је нашем народу учинио касапин из Дренице.Наравно ако смо после свега способни да размишљамо и сагледавамо чињенице које су недвосмислене“, додаје се у саопштењу.

„Сада постају јасни захтјеви Позитивне Црне Горе за формирање власти у Никшићу. Као потпредсједник ОО Нове српске демократије Никшић сам тада кратко прокоментарисао да платформа изгледа као да су је писали Хашим Тачи и Бекир Изетбеговић. А сада видимо да иза захтјева да се јасно одредимо да је Косово независна држава, као и услова који нису дозвољавали да Србин буде предсједник општине заиста стоји Хашим Тачи.Као што стоји иза славља због прекида фудбалског меча у Београду између Србије и Албаније у Тузима и Улцињу, са истицањем албанских застава а паљењем црногорске и српске.А његову политику у Црној Гори осим премијера и предсједника скупштине, сада знамо, спроводи и Дритан Абазовић. На историјској линији албанских фундаменталиста између Иса Бољетинија(аустро-угарског сарадника који је погинуо у борбама са нашим јединицама док је заједно са Силама осовине нападао Подгорицу) и Хашима Тачија стоји умјерени али ништа другачијих намјера Дритан Абазовић. Прихватам наравно да све ово и није тачно али само под условом да се господин Абазовић јавно дистанцира од политике Хашима Тачија и осуди његове злочине према Србима,Црногорцима и Албанцима лојалним својој држави на Косову и Метохији.И наравно да осуди монструозну трговину људским органима која се под Тачијевим надзором на Косову и Метохији спроводила и вјероватно се још увијек спроводи“.

„Замислимо сада ситуацију у којој Андрија Мандић дочекује Ратка Младића и насмијан се са њим фотографише. Мислим да од ,,Мајки Сребренице“ па до разних београдских и црногорских заштитника људских права из НВО сектора,па и од самог Дритана Абазовића, не би изостала најоштрија могућа осуда. У Црној Гори такве осуде долазе и када се само помене српски језик којим говори већина грађана а ком су ускраћена сва могућа права,јер Црну Гору треба бранити само од Срба и Црногораца који мисле да су један народ. Па и по цјену тога да је једног дана предамо Хашиму Тачију“, закључује се у саопштењу.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Немојте се заносити људи.Али ово је истина да би Андрија Мандић био разапет на крст да је било гдје и у прошлости сликан са Ратком Младићем или томе слично.А Мило Ђукановић је био политички сарадник и Ратка Младића и Радована Караџића и Хашима Тачија и Рамуша Харадинаја па сад нек народ види о каквој се фели ради.

  2. 0
    0

    Srbi su najveće demokrate i najfleksibilniji politički faktor u Crnoj Gori i ipak uspijemo da opstajemo iako se na nas vrše udari sa svih strana.Srbi će spasiti Crnu Goru jer su oni jedine iskrene crnogorske patriote.Postoje razlike i neki jazevi koji ipak nisu nepremostivi.Treba pratiti Novu ona radi u interesu svih građana Crne Gore,ne samo Srba.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here