Насловна Политика Златиборка афера: „Кадија те тужи, кадија ти суди“

Златиборка афера: „Кадија те тужи, кадија ти суди“

0
ПОДИЈЕЛИ

На захтеве да заустави пљачку поништавањем свог решења о бесплатној предаји приватној фирми у власништво државног земљишта огромне вредности на Златибору, министарка др Зорана Михајловић је одговорила формирањем радне групе за испитивање случаја у којем је кључни актер. По систему „кадија те тужи, кадија ти суди“, наводи се у саопштењу ДСС-а.

dss

Из ове партије кажу да није никакво чудо да је Михајловићкина радна група, казнена експедиција утврдила да незаконитости треба да се траже  само у раду општине Чајетина која штити државну имовину и јавни интерес, а не и међу онима који државу штете.

 „Демократска странка Србије још једном позива председника Владе Александра Вучића да смени министарку Зорану Михајловић, а министра унутрашњих послова и Републичког јавног тужиоца да предузму мере из својих надлежности на расветљавању ове афере. „Афера Златибор“  треба да се истера на чистац, не сме да траје само неколико дана и се заборави, а одлука о власништву на земљишту препусти дугогодишњем доказивању пред непоузданим и често пристрасним судовима„, закључили су у ДСС-у.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here