Насловна Друштво Живковић тужи ДАН: Ако је неко бацио свој образ под ноге, са...

Живковић тужи ДАН: Ако је неко бацио свој образ под ноге, са мојим се неће играти

8
ПОДИЈЕЛИ

Случај монтираног и нарученог отказа у ДАН-у, добиће судски епилог. Тужбу сам предао и сада мирно чекам почетак суђења на којем ћу доказати да је све ово урађено по нечијем налогу, саопштио је данас на својој фејсбук страници Дражен Живковић. Он је истакао да је свој ангажман у ДАН-у одрадио часно и поштено, без мрље у каријери и животу те да ће правду потражити на суду поручујући: „ако је неко бацио свој образ под ноге, са мојим се неће играти“.

„Наравно, суђење ће бити јавно, сви заинтересовани ће моћи да присуствују и из прве руке чују све. А имаће шта и да чују. Не могу и не желим да прећутим све оно што у међувремену сазнајем, а што је пратило монтирани дисциплински поступак, који је резултирао мојим противзаконитим удаљењем из ДАН-а,“ казао је Живковић и нагласио:

„Када су схватили да ће баналност разлога за отказ произвести доста подсмијеха, презрења, а и огорчења, напрасно су покушали, о чему сам у међувремену добио материјални доказ, да појачају ‘случај’ паковањем и подметањем. Све ово је рађено иза мојих леђа, чак и прије него што је формално покренут дисциплински поступак.“

Сви знају да сам частан и поштен, без мрље у каријери и животу

„Господо, будите достојанствени, оканите се писања писама полицији, у којем сам требао да будем представљен као криминалац, и покушаја монтирања и намјештања неких провидних случајева јер и тамо има часних и поштених људи који нијесу дозволили да ми се подмећу лажи. Зато, не играјте се тих игрица јер је провидно. И све се зна. Ако је неко свој образ бацио под ноге, са мојим се неће играти, то обећавам,“ казао је Живковић и истакао:

„Свој ангажман у ДАН-у сам одрадио часно и поштено и то сви знају. Правду ћу потражити на суду. Образ ћу знати да сачувам, као што сам га сачувао у тешким и турбулентним временима, јер ми је то најважније. Поручујем да случајно неко не покушава да се тиме игра. Сви који ме знају, било које да су политичке опције, који ме воле или не воле, знају да сам частан и поштен. Без мрље у каријери и животу.

Ово је само једно кратко реаговање упозорења, поводом сазнања до којих сам дошао, а обећано, дуже обраћање ће свакако услиједити.“

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Zivkovicu puna podrska. Da se crnom Dusku dignuti iz groba da vidi sta se radi sa nekad opozicijonom novinom a danas gorim i podmuklijim medijem cak i od Pobjede.

 2. 0
  0

  Druze, glave ti je dosao nikola ćalović, stara udbaska raga, a njega je vanja uzela da ima medijski pristup,ako ti nesto nije jasno pitaj ..

 3. 0
  0

  ti ih tužiš moj dragi Dražene. a znaš dobro koliko novinara uteče iz redakcije DANa. ..malo rukah malena i snaga.. tužba poslodavcu kao prut po vodi

 4. 0
  0

  Колико се разумијем, и ако је за поређење: Фронту је смишљен тзв. државни удар, а теби, зарад тзв. државног удара, смишљен удар, односно – отказ.

  Зна се и да ти је отказ смислио онај Ћаловић.

  Је ли тако?
  Јесте.

  Сад, на суду, раскринкај ту дружину издајничку.

  На крају крајева, нико није издао као Дан.
  Зато што су издали мртвог Душка, нема им у издаји равног..!

 5. 0
  0

  Дражене у име дугогодишњег пријатељства те молим да не правиш исхитрене потезе. Сам знаш да се одлично познајемо и да све знамо једни о другима.

 6. 0
  0

  Митре, ти ћеш се снаћи, ти си из комунистичке породицу, и то каже све.

  Ћаловић је издао Дан.
  Ако и ти браниш Ћаловића, онда си и ти издајник, и издајеш Душка Јовановића.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here