Насловна Мозаик Жиле пред вратима Бенфике

Жиле пред вратима Бенфике

0
ПОДИЈЕЛИ

Још два дана остало је до краја јуна, исто толико и до дефинитивног окончања сарадње Андрије Живковића и Партизана. Трансфер на видику.

Оно што се најављивало протеклих недеља, данас је поново постало актуелно. Андрија Живковић је на прагу преласка у лисабонску Бенфику.

То данас тврде бројни португалски медији, позивајући се на вест коју је објавила тамошња телевизија ТВИ 24.

Наравно, имајући у виду да је и до сада било обрта по питању његовог преласка у Бенфику, и најновије информације се могу прихватити са резервом.

Док се посао не оконча, а у сусрет истеку Живковићевог уговора са Партизаном, занимљиво је подсетити се речи Андријиног оца Јовице, који се зимус током мучних преговора са управом црно-белих око евентуалног продужетка уговора, обратио јавности отвореним писмом, у којем је, између осталог, поручио да ће се Андрија “сигурно одужити радној заједници ФК Партизан“, када дође до коначног расплета.

А расплет се баш приближио…

“Постоји могућност да продужимо уговор, 90% је шанси да се то деси, али о томе ћемо разговарати у јулу, када истекне овај уговор.

Под којим условима, не знам.

Па видите ли како се опходе према њему? Видите ли да они заправо хоће да га продају!!! Па није ствар у новцу, није новац живот!

Вама за информацију, један од највећих клубова на свету, најпознатији клуб на свету Реал Мадрид је нудио мени 15 милиона евра да играч потпише. Али да га пошаљу на позајмицу! Одбио сам. Па нећу због новца да уништавам каријеру једном детету. Нико неће да уништава живот мог детета и да се поиграва са њим како хоће, као да је играчка.

Нема тог новца! Ето, то вам је доказ!!!

Андрија ће се сигурно одужити радној заједници ФК Партизан, у то не сумњајте“, поручио је крајем јануара Живковићев отац Јовица.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here