Насловна Друштво Због свађе 163 породице без струје у синдикалној згради

Због свађе 163 породице без струје у синдикалној згради

0
ПОДИЈЕЛИ

Због свађе у Синдикалном повјереништву Подгорице, станарима синдикалне зграде на Тушком путу данас ће бити искључена струја.

zgrada Darija Pajkovica u Sutomoru

Сукоб у Синдикату разлог је што није имао ко да потпише уговор о снабдијевању струјом са Електропривредом Црне Горе ЕПЦГ, пишу Дневне новине.

Иако је Електропривреда Црне Горе ЕПЦГ продужила рок десет дана за испуњење процедуре за прикључење и снабдијевање електричном енергијом стамбене зграде у њиховом власништву, било је узалуд. Рок је истекао јуче, а 163 породице, колико их живи у синдикалној згради на Тушком путу, остаће у мраку.

Иако је ЕПЦГ послала упозорење представницима Синдикалног повјереништва да ће у случају непоштовања рока од десет дана за потписивање уговора, објекат бити искључен са мреже, потписи нијесу стављени на папир.

Проблем је настао када су представници Синдикалног повјереништва одбили да потпишу уговор о снабдијевању електричном енергијом са Електропривредом за поменуту зграду јер је дошло до свађе због прегруписавања двије струје у Синдикалном повјереништву главног града.

Зграда Синдикалног повјереништва са 163 стана, након потписивања уговора о прикључењу, прикључена је на електро мрежу у фази функционалног испитивања, тзв. тестни напон.

То је привремено прикључење објекта, а за вријеме трајања прикључења, инвеститор је дужан да потпише уговоре о снабдијевању електричном енергијом са Електропривредом Црне Горе.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here