Насловна Друштво Због мећаве отежан саобраћај – максималан опрез и обавезна зимска опрема

Због мећаве отежан саобраћај – максималан опрез и обавезна зимска опрема

0
ПОДИЈЕЛИ

У Црној Гори се јутрос саобраћа отежано и успорено због снијега и јаког вјетра који ствара мећаву, а из Ауто-мото савеза упозоравају на дионице у вишим планинским предјелима и преко превоја на којима има снијега и леда.

Неопходна је максимално опрезна вожња и обавезна употреба зимске опреме.

Затворен је саобраћај за све категорије возила на путу Вирпазар – Петровац, преко Паштровачке горе. Због снијега није дозвољено кретање камионима са приколицом и шлеперима на дионицама Вилуси – Враценовићи, Никшић – Плужине – Шћепан Поље, Никшић –Шавник, Подгорица – Цетиње – Будва, Вилуси – Грахово – Липци и Беране – Рожаје.

На магистралном путу М2-3 Цетиње – Будва, дионица Брајићи – Лапчићи и Угњи – трећа трака Обзовица, саобраћа се једном траком наизмјенично због радова на путу, уз семафорску сигнализацију.

На регионалном путу Р-1, дионица Цетиње – Његуши, због минерских радова, промијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни.

Због реконструкције магистралног пута М-2.3, дионица Подгорица – Цетиње, локалитет тунел Мекавац, промијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here