Насловна Друштво Због љубави према Србима на КиМ пјешке од Новог Сада до Призрена

Због љубави према Србима на КиМ пјешке од Новог Сада до Призрена

4
ПОДИЈЕЛИ

Нина Стојановић, предсједница хуманитарне организације Стуб краља Стефана већ седми дан пјешачи од Новог Сада до Призрена. На том дугом путу од 700 км, њен сапутник је и Томислав Ловрековић, новинар.

„Путујући кроз Србију, схватили смо оно што смо знали и раније – да људи не схватају олако КиМ и да нису спремни да га се одрекну никада и под било којим условима, што ме посебно радује, упркос бројним притисцима да се та свијест мијења“ рекла је Нина за ИН4С и нагласила:

Упркос свему, доћемо до Призрена, а вјерујем у склопу ове акције скупити средства за помоћ људима тамо.

Нинин сапутник новинар Тoмислав Ловрековић за наш портал каже да неће стати са овом акцијом.

„Настављамо да корачамо за наше КиМ, на све могуће начине“, обећао је Ловрековић.

Ови храбри путници намјерници се надају да ће грађани добре воље препознати значај акције и у складу са својим могућностима помоћи српске породице на КиМ.

Хуманитарна организација Стуб краља Стефана је настала априла 2016. године окупљањем младих људи које је спојила љубав према Косову и Метохији и идеја да помогну колико могу нашем народу на КиМ.а

Стојановиће је широј јавности постала позната након што је пројекција филма „Косово наздравље“ отказана у Арени због њеног протестног писма.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    1

    Томо, сврати до Подгорице да се напијемо као људи и да се одмориш који дан, неће те ваљда усташе ухапсити кад већ нису Шиптари.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here