Насловна Поглед Зашто Трамп није позвао косовске терористе на молитвени доручак?

Зашто Трамп није позвао косовске терористе на молитвени доручак?

1
ПОДИЈЕЛИ

Пише: Зоран Влашковић

При крају председничке кампање администрација Доналда Трампа јасно је поручила Клинтововој и Обаминој администрацијији да нешто није у реду са њиховим администрацијама, пошто су оне донеле и подржале тзв. независно Косово и наводно „донели слободу“ Албанцима на Косову. „Такво Косово,“ говорио је Трамп, „данас има највише терориста у Сирији по глави становника, онда морамо видети шта је са тим Косовом!?,“ поручио је Трамп у предизборној кампањи.

Без обзира што администрација новог америчког председника Доналда Трампа, за инагурацију првог човека Америке, није позвала никог од Албанаца са Косова на молитвени доручак, не може се рећи да је Америка сада демократска и праведна држава али се може рећи да је Америка, као прва држава у свету која је прерасла из државе у државну терористичку организацију, с правом донела одлуку да албанске терористе са Косова, оне баш сада на власти, убице, неписмене олупине, Тачи, Весељи, Лимај, Харадинај…. не позове на молитвени доручак.

Трамп, са трезвеним размишљањем направио је тиме прави потез јер шта ће му терористи, Албанци са Косова, на молитвеном доручку, којих су се редовно преједали у време Клинтонове и Обамине администрацији које су човечанству и државама у свету нанеле више зла, терора, злочина него ико икада у њиховим историјама.

Vikiliks-OVK

Ово је први и прави потез новог америчког поредседника да се дистанцира од Косова и актуелне власти која је далеко од демократије, писмености, Европе као тековине људских права, и привржености Приштине тероризму, међународном тероризму, наркомафији, криминалу и трговини белог робља.

Албанци са Косова су бар десет година пре 1999. године имали своје представнике на молитвеним доручцима у Вашингтону, истина без филије, па све до ове 2016. године када нису позвани ни на предјело, ни на чачкалицу, ни запаковани хамбургер из Мекдоналдса!?

OVK

Амерички истински знак да су неког искористили док су им били потребни је да сада су албанске „власти“ у Приштини, добиле заслужену шут карту. Велики дајо рекао је НЕ, прећутно али толико јасно, Албанцима са Косова на молитвени доручак, па ће Приштина сада патити од таквог потеза Америке која их оставила да прескоче доручак.

Какав такав молитвени доручак са 3000 званица пријаће свима без Албанаца са Косова, који, да се зна, за актуелног председника државе имају човека без школе, терористу Хашима Тачија а за председника тзв. Скупштине Косова такође човека без школе и терористу Кадри Весељија. А ту су на власти са таквим квалификацијама још баш многи. Па ко би такве позивао на било какав доручак!

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here