Насловна Политика Запалили НАТО заставу на Тргу републике у Подгорици

Запалили НАТО заставу на Тргу републике у Подгорици

8
ПОДИЈЕЛИ

Припадници Партије рада извели су пропагандну акцију у Подгорици и том приликом запалили заставу НАТО-а на Тргу републике.

anti-nato-cg-02

„Акција је имала за циљ да подстакне антиимперијалистичко раположење код народа Црне Горе, шири слободарски дух како би се Црна Гора одупрла подаништву које спроводи садашњи режим, као и да би се ојачала свијест код маса о потреби отпора диктатури капитала. Акција је посебно имала за циљ да подстакне отпор према намјери да се Црна Гора укључи у НАТО пакт, као глобалне терористичке организације, јер је то прикључивање противно интересима народа Црне Горе. И као што је Црна Гора током своје историје увијек била против окупаторске чизме, а то је показала и отпором великосрпском национализму у недавној прошлости, тако и сада народ Црне Горе треба да пружи отпор савременим окупаторима и диктатури капитала коју спроводе уз помоћ владајуће клике“, казали су у Партији рада.

Уједно, додају, ова пропагандна акција се изводи у циљу јачања Балканског покрета отпора.

„Лијепљене су наљепнице, плакати, ширени транспаренти, вршено графитирање. Током акције је запаљена и застава НАТО пакта на подгоричком Тргу републике“, казали су у партији.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Čudo su učinjeli. O ljudi moji… Ovo su sigurno viđeli na TV. Primjer su im oni kojima đeca umiru od gladi a očevi im padaju u trans od uživanja kad vide zapaljenu američku zastavu.

 2. 0
  0

  Da u Crnoj Gori samo ova dva hrabra čovjeka sa fotografije vide dalje od svog nosa, ne bismo mogli reći da su svi njeni stanovnici strašljivci i poltroni. S obzirom da je uz svu trgovinu dušama, prodanih duša manje i da mnogi ne pale TV da bi uopšte mogli da imaju mišljenje, čini se da ima nade. Naravno, nije čudo što u sveopštem lopovluku gladuju djeca onih koji rade, a djeca onih što kradu ne znaju što će od obijesti.
  Svaka sila za vemena, a nesreća sve po redu!

 3. 0
  0

  Nema ljeba bez motike! Niti vojske bez svoje Crnogorske ali posto nam je Vujanovic ukinuo vojni rok nista nam drugo ne ostaje nego da izdaju sprovedemo do kraja a zavrsni cin je da mi kazemo sami mi smo za nato pa nato je bacio bombe na nas ali mi zelimo u nato i kad mi to izglasamo vecinom u parlamentu i vecinom na referendumu onda nema nazad nema tuzbe za bombardovanje niti ratne ostete ! A i rado dukljanin ide u vojnike da se bori protiv isila nasa omladina dukljanska!

 4. 0
  0

  ;;U Prolazu,, a Ti si primjer kako se sve u zivotu moze gledati kroz debelo crijevo, ti i tebi slicni bi bili u stanju da opravdaju i Hitlera , samo da ti je neka para kapnula iz Ausvica .
  Postedi nas tih tvojih pokondirenih Montenegrinskih stavova iz debelog crijeva.

 5. 0
  0

  Je li to Janko, koja Partija rada??? Trebalo je i onu montenegrinsku kokosku spalit s njom… Sad ce Garcevic da se izvinjava u ime MNE bolesnika.

 6. 0
  0

  Гдје се могу набавити НАТО заставе? Треба наставити са акцијом, док се подршка не врати на 27 %, под условом да је икада прелазила 30. Онако, успут, да питам гдје има застава са оним звјездицама?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here