Насловна Друштво Заказан Конгрес младих ДНП-а

Заказан Конгрес младих ДНП-а

0
ПОДИЈЕЛИ

Радна група за припрему Конгреса Клуба младих Демократске народне партије, након успјешно спроведених активности по општинским организација, обавјештава јавност да ће Конгрес бити одржан 25. децембра у Подгорици.

На Конгресу ће, у складу са Статутом ДНП-а, бити изабрано руководство Клуба младих ДНП-а, а скупом ће предсједавати Никола Јовановић, члан Предсједништва ДНП-а, саопштено је из те партије.

На Конгресу ће, након избора руководства, бити предложено на усвајање низ програмских докумената који ће садржати оцјену политичког стања у ком се налазимо као и смјернице за коначну демократизацију Црне Горе.

„Циљ Демократске народне партије је да у највећој мјери, уважава и заступа потребе младих људи, из разлога што су у Црној Гори, због неправедног и недемократског система владања свих ових година, директну и највећу штету осјетили и осјећају на сопственим примјерима управо млади људи. Као политички субјекат који се залаже за суштинске и корјените промјене на боље у Црној Гори, сматрамо да посебну пажњу треба посветити младим људима“, стоји у саопштењу ДНП-а.

Конгрес Младих ДНП-а, како се наводи, представља први корак у свему томе, и они очекују да ће „енергија младости каналисана управо кроз ДНП бити значајан додатни импулс у циљу коначног успостављања демокртског амбијента у Црној Гори“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here