Насловна Мозаик ,,Заиста ћете нам недостајати, госпођо К"

,,Заиста ћете нам недостајати, госпођо К"

0
ПОДИЈЕЛИ

bart
У најновијој епозоди серије ,,Симпсонови“, емитованој 3. јуна на америчкој телевизији Фокс, одана је посебна почаст наставници Едни Крабапел, којој је глас позајмиљвала недавно преминула глумица Марша Волас.

Епизода симболично названа „Four Regrettings and a Funeral“ отворена је уводном шпицом у којој Барт исписује чувене поруке на табли. Али овога пута порука је имала веома посебно значење, Барт је исписао реченицу: „Заиста ћете нам недостајати, госпођо К“ (We’ll really miss you Mrs K).

Пре премијере ове епизоде емитован је и кратак специјал „The Ned-liest catch“. У њему је Една тек почела да се забавља са Недом Фландерсом, који је шокиран бројем мушкараца из Спрингфилда са којима је Една спавала, укључујући и директора Скинера, преноси Индепендент.

Марша Волас је више од две деценије позајмиљавала глас незаборавној Едни, а 1992. Године за ту ролу освојила је и награду Еми.

Глумица је преминула прошлог месеца у Лос Анђелесу, у 71. години, због компликација насталих услед упале плућа.

Продуценти серије навели су да је смрт Марше Волас губитак који је немогуће надокнадити. Међутим, одлазак наставнице Едне дошао је изненадно, и никако није реч о смрти јунака који су продуценти раније најавили. Тако је сасвим извесно да ће до краја ове сезоне смрт још једном посетити Спрингфилд.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here