Насловна Насловна Загонетно: Милић код Круша у приватној посјети

Загонетно: Милић код Круша у приватној посјети

2
ПОДИЈЕЛИ

Носилац листе Удружења грађана ”Избор” Душан Радовић Крушо јуче је разговарао са лидером СНП-а Срђаном Милићем, али тврди да је то била ”приватна посјета његовој породици”.

milic-kruso-herceg-noviИ у СНП-у је ”Вијестима” речено да је Милић био приватно код Радовића јер су дугогодишњи пријатељи, а повод јучерашње посјете су здравствени проблеми Новљанина.

Међутим, Срђан Милић новинарима није желио да саопшти да ли је јуче разговарао са Душаном Радовићем. 

Зовите те медије, кад већ они боље знају од мене, гдје сам” поручио је предсједник СНП-а у кратком телефонском разговору.

Око 15 часова, Душан Радовић је саопштио да је Милић био у приватној посјети његовој породици.

Разговори о мањинској подршци програму Избора биће настављени. Новинари ће бити на вријеме обавијештени о тим преговорима” поручио је Радовић. Потврдио је да ће преговори са ДПС-ом бити настављени данас.

Подсјетићемо да је Душан Радовић Крушо обећао да ће преговори о формирању власти у Херцег Новом бити настављени са ДПС-ом и СНП-ом, након божићних празника. Како је раније најавио, по окончању преговора, Избор ће тајним гласањем одлучити са киме ће формирати власт.

Радовић је јуче казао да ће разговори о подршци СНП-а програму Избора, започети 24. децембра, бити настављени наредних дана. За данас је најавио наставак преговора са челницима ДПС-а.

Преговорима Избора и СНП-а, односно ДПС-а, нису присуствовах представници локалних партија, јер је Радовић инсистирао да разговара само на високом нивоу, односно само са челницима партија на државном нивоу.

”Избор”, према информацијама ”Вијести” покушава да обезбиједи подршку за мањинску власт.

На локалним изборима који су у Херцег Новом одржани 14. децембра прошле године, највише мандата освојио је ДПС – 13. Удружење грађана

Избор освојило је девет. Коалиција СНП-ДФ-НС осам, а СДП и Удружење грађана Новска листа по два одбор ничка мандата. Нови састав СО Херцег Нови имаће 34 одборника.

Пошто је конститутивна сједница локалног парламента заказана за понедјељак, очекује се да би на њој могли бити верификовани само мандати одборницима.

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here