Насловна Друштво Жабљак, Плав и Гусиње без струје

Жабљак, Плав и Гусиње без струје

0
ПОДИЈЕЛИ

Жабљак, Плав и Гусиње од синоћ се без струје, као и поједина приградска и сеоска подручја Цетиња, док су Плужине јутрос добиле напајање електричном енергијом, саопштено је из Електропривреде Црне Горе.

struja

Без напајања електричном енергијом од синоћ је подручје Жабљака Без напајања електричном енергијом од синоћ је подручје Жабљака
Невријеме са јаким вјетром и неубичајено тешким влажним снијегом који ствара оптерећење на надземним водовима, доводећи до кидања проводника и оштечења стубова, узроковало је проблема на дистрибутивној мрежи.

Због квара на далеководима Пљевља-Жабљак и Жабљак-Шавник, без напајања електричном енергијом од синоћ је подручје Жабљака. Без струје су Плав и Гусиње, због квара на далеководу Андријевица-Плав. „Због квара на далеководу Шула-Црквичко Поље без напајања синоћ је било Плужине које су добиле струју јутрос, око седам сати и 30 минута“, наводи се у саопштењу.

Истиче се да проблема има у приградским и сеоским подручјима Цетиња, па су Његуши, Ријечка и Катунска нахија од синоћ без напајања електричном енергијом.

„Све расположиве екипе су од раних јутрањих часова на терену и покушавају да у најкраћем року стабилизују електроенергетску ситуацију у градовима“, наводе из Електропривреде.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here