Насловна Мозаик За шаку долара: Синови смо твог стијења и чувари твог поштења (ФОТО)

За шаку долара: Синови смо твог стијења и чувари твог поштења (ФОТО)

Објава која је нама побудила највише пажње свакако је слика "родољуба" који бране државу од Срба, Руса и осталих "државних непријатеља", а изгледа патриотизам мјере дебљином коверте. Са руком у џепу, они гордно стоје и слушају "Свијетлу нашу"

4
za šaku dolara
"Црногорске патриоте"

Политички земљотрес који је синоћ потресао јавност и медије у Црној Гори а и региону, а који је проузроковао видео који је екслузивно објавио ИН4С, добио је посебну димензију и јединствен смисао на друштвеним мрежама.

За духовите осврте свакако се постарао ПСЖ бивши градоначелник Подгорице Славољуб Миго Стијеповић, главни актер поменутог снимка, за којег очигледно важи она кованица „боље да се није бранио“ или „што се брани кад се не одбрани“

Фото: Фејсбук

Објава која је нама побудила највише пажње свакако је слика „родољуба“ који бране државу од Срба, Руса и осталих „државних непријатеља“, а изгледа патриотизам мјере дебљином коверте.

Фото: Фејсбук

Са руком у џепу, они гордно стоје и слушају „Свијетлу нашу“

фото: фејсбук

„Изненађен сам што ме снимао мој школски друг“, рече Миго синоћ, и још обећа да ће предсједник Атлас групе вјероватно одговарати, што је он сасвим „поштено“ радио нешто што је до јуче оштро негирао, изазвало је много реакција на Фејсбуку.

Фото: Фејсбук

Било је и оних који су нас подсјетили да бивши први човјек Подгорице у једној реченици још увијек није пронашао све падеже, или они нијесу пронашли њега. 

Фото: фејсбук

Тек, мреже су као и увијек на посебан и себи својствен начин одреаговале на невјероватне ствари, које се дешавају у Црној Гори..

Фото: Фејсбук

 

 

4 КОМЕНТАРИ

 1. 15
  1

  Ako bankar Knežević nije bio mnogo oprezan ili ako slučajno fukara sa zapada ne odluče da odmah nadju krivca za bankrot CG od ove ujdurme neće biti ništa. Pažljivom analizom jasno je da će Kinezi odlučiti u najskorije vrijeme o sudbini CG jer njima ne odgovara Haos do koga mora doći zbog bankrota CG.

 2. 21
  1

  A zato oni vole da ustaju na himnu i stave ruku u predjelu srca. Zapravo provjeravaju da li je koverta još uvijek na svom mjestu.

 3. 6
  0

  Migo, ako još slovo izustiš gazda će te razbiti, prestani se braniti. Nagrdi sve jadan! Ma baš te briga za padeže, nego, biće da se radi o drugu iz obdaništa, pošteno brate… ti školu iznutra nisi gledao.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here