Насловна Политика Вулин не губи наду за очување Косова и Метохије

Вулин не губи наду за очување Косова и Метохије

3
ПОДИЈЕЛИ

vulinМинистар без портфеља задужен за Косово и Метохију Александар Вулин упозорио је данас да је тренутно стање гласова у сjеверној Косовској Митровици тако да воде Албанци, али да се то може промjенити, будући да се избори понављају на три бирачка центра, јавља Танјуг.

Вулин је на почетку сjеднице Одбора за Косово и Метохију рекао да су Албанци тренутно у предности за око 2.500 гласаова у северној Косовској Митровици и са тим стањем, неко од Албанаца ће бити председник општине.

Вулин је навео да је, према незваничним информацијама које је добио, у Зубином Потоку побједио кандидат листе „Српска” гдје је изашло око 22 одсто бирача.

Према његовим ријечима, слична је ситуација у Лепосавићу, док је у Звечану одзив бирача нешто мањи.

Вулин је захвалио свим Србима који су у недељу изашли на изборе на КиМ.

„Захваљујем Србима што су изашли у највећем броју до сада, да је било лако није, да је то нешто чему се радујемо, није, али то је било потребно”, поручио је Вулин.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Како видим, цензура ради и код вас. Угледате се ваљда на б92, блиц и остале испоставе империје. Како вам воља, чувајте „част“ велеиздајницима и убудуће, нећете бити ни први ни последњи који су се продали. Пи.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here