Насловна Политика Вулин: Да је Грчка имала Вучића не би била гдје је сада

Вулин: Да је Грчка имала Вучића не би била гдје је сада

2
ПОДИЈЕЛИ

Министар у влади Србије задужен за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин рекао је у Нишу да би стање у Грчкој било много другачије да је имала свог Вучића.

ALEKSANDAR VUCIC, ALEKSANDAR VULIN

„Да је наша братска Грчка прије седам година када је почела криза имала на челу своје Владе једног Александра Вучића, не би била у овако тешкој ситуацији као што је данас, јер би на вријеме разумјела шта значи штедња и шта значи рад“, казао је Вулин.

Он је, на Изборној конференцији Градског одбора Покрета социјалиста у Народном позоришту у Нишу, рекао да би и Србија данас била боље мјесто за живот да је раније почела да ради и да штеди.

„Стање у области социјале је веома тешко, али не због тога што је љевица нерадна и што не жели ред и рад, већ због тога што је љевица дошла на власт у земљи која је пљачкашком приватизацијом уништена темељно и намјерно“, казао је Вулин.

Он је рекао да упркос „затеченом тешком економском стању и штедњи на свим пољима“ актуелна власт није смањила издатке за туђу његу и помоћ, за дјечије додатке и остала социјална давања.

„Да нисмо почели да радимо ово што ради Вучићева Влада ми не би имали пара да исплатимо ни плате ни пензије, продали би све што имамо, и оставили би јад и биједу будућим генерацијама“, казао је Вулин.

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here