Насловна Насловна Вулетић (ДПС): Нећемо прелазну владу, циљ ДФ-а је рушење Црне Горе

Вулетић (ДПС): Нећемо прелазну владу, циљ ДФ-а је рушење Црне Горе

20
ПОДИЈЕЛИ

milorad vuletic dps

„Прелазне владе се формирају након револуција и ратних стања, а на власт се долази на изборима“ – поручио је посланик Демократске партије социјалиста (ДПС) Милорад Вулетић, отуживши Демократски форнт (ДФ) да жели дестабилизацију Црне Горе и поништавање њене независности стечене 21. маја 2006.године.

Он је рекао да Демократски фронт по сваку цијену жели да се домогне власти у Црној Гори, не презајући више ни од начина ни од посљедица.

„Очигледно притиснути унутрашњим расцјепима, у овом губитничком политичком савезу једину наду за опстанак уобичајено виде у стварању хаоса у држави и њеној дестабилизацији“, саопштио је Вулетић.

„Забављени сопственим проблемима, ДФ-овци не престају да понављају давно потрошене флоскуле, потпуно занемарујући основне демократске постулате. Зато је пријеко потребно да што прије науче сљедеће: на власт се долази на изборима, вољом народа. Власт се такође губи на изборима вољом народа, мада ДФ не треба посебно подсјећати на то“ – додао је функционер владајуће партије.

Када то буду научили, додао је, „нека пређу на лекцију о идеји прелазних влада, отворено саопште грађанима да се оне формирају након револуција или ратних стања и нека објасне шта је од ово двоје њихова замисао“. Такође су у ДФ-у дужни, вели Вулетић,  да кажу која је цијена коју ће Црна Гора и њени грађани морати да плате за то што високи функционери ДФ у случају протеста не могу да искључе „румунски сценарио“, наводи Вулетић.

Он је казао и „да је јасно из изјава представника ДФ-а да теза о ‘преиспитивању свих избора’ заправо значи искључиво и само пут до покушаја поништавања резултата референдума од 21. маја 2006. године и поновног нестајања Црне Горе“ .

Ту, како је подвукао, за ДФ постоји само једна порука – оставите коначно на миру референдум и црногорску независност, идеје вам се неће остварити“, наводи се у саопштењу Вулетића.

ДФ, казао је он, у суштини нема никакав јасан план.

barjaci crnogorci

Хоће да нам пониште симболе

„Њихов једини циљ, до кога никад неће стићи, заправо је дестабилизација државе и њених институција, заустављање евроатлантских интеграција, поништавање црногорских државних симбола и, у крајњем, нестанак државе. Нико ДФ не спори право на протесте, сигурно имају много разлога да буду незадовољни политичком позицијом у коју су сами себе довели. Прије него што наставе са неодговорним изјавама, морају да знају да државу нико, па ни ДФ, неће уцјењивати нити ће јој пријетити“, казао је Вулетић.

20 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Sva ti pamet, Vuleticu, iz te glupe face izlazi. Cuvaj bre koze, i bjezi, jer i ti moras u apsanu cim padnete, a to je brzo. Neces imat kud, mozgu!

 2. 0
  0

  Ja pravim spisak kome cemo čvrge da udaramo kad doje sloboda, koga ćemo kokoškama da bačimo, kome žene da zadržimo i da ih pazimo, a kome prijekim sudom da presudimo. Eh, kad bi znao ovaj teletabis sa slike gdje sam njega predvidio…

 3. 0
  0

  Uzalud krečite, „opozicijo“. Vi ste samo opozicija Crnoj Gori i svom potomstvu. Dalje ruke od Crne Gore.Ako vam se ovdje ne svidja,Brodarevo nije daleko …

 4. 0
  0

  Vuletiću dobro pripazi šta izjavljuješ. Ovo su ti već uotrcane i izanđale fraze iz škole specijalnog rata proziv opozicije. Ništa novo niste naučili. DPS koji je prevratom došao na vlast ne preza ni od čega da očuva vlast. Ko je u panici vidi se vau vašim potezima u zadnje vrijeme. Nsi ti Vuletiću stvorio Crnu Goru, ti si je samo poljačko. Sram te i stid bilo.

 5. 0
  0

  Види овог клипана са кокошком у руци на дјечјем бициклу. Пи, оригинал ка шиптари огавни кад се пуште из ланца. Болест, како другачије ово назвати. Часни људи се гаде на овај примитивизам. Па онда, види физиономију овог Вулетића… Какав је то ментални склоп. Дегенерици ментални.

 6. 0
  0

  Овај се мајмун Вулетић ухватио референдума и „демократских“ избора као пијан плота, нека га је док је жив срамота!
  Зар може јавно да прича о поштеним изборима и референдуму, поред мене живог!
  Ја, Жарко Бојић, доживио сам да будем уцијењен од стране ДПС-а уочи референдума. Резултат мог непристајања на уцјену је срушена кућа на Златици!

  Срам те било Вулетићу, што лајеш о поштењу и поштеним изборима у Црној Гори. Убудуће питај своје менторе, који ти плаћају да износиш лажне податке, да ли су припремили терен за то, да се не брукаш!

  • 0
   0

   Bojicu a sto je ucinjela OPOZICIJA-SRPSKA i UDRUZENI SRBI da te ODBRANE ?

   E si vidijo po BARU i ULCINJU kad cahu MUSLIMANIMA ili slucajno po TIVTI KATOLICIMA RUSITi ALBANCIMA kako se svi ZDRUZNO UDRUZE i kazu da su UGROZENI itt,,, NJOVI LIDERI napuste PARLAMENT FRKU DIGNU a sta su ucinjeli PREDRAG POPOVIC tada i POPOVIC i mnogi TRUGi NISTA moj BOJICU da APAD ne intervenisa ostase svi SRBI bez KROVA nad GLAVOM i auta iz BERKOVICA itd… a NIJEDAN njiov LIDER SRPSKI da zavrsi u ZATVOR zbog BUNTA a zovu NAROD na ULICE itd……a posle UDBA PO NARODU a ONI u LADOVINE itd,,,,,

 7. 0
  0

  To je ono sto sam ja ovde govrio u jednom KOMENTARU ,

  Dje SRNOGORSTVO je pandam SRBIJANSTVU

  DAKLE PAZITE kaa igrate rujeci SRBi SRPSKO CRNOGORSKO SRNOGORAC SRBIJANAC , CTNOGORAC ,

  NE SMIJE ASOCIJACIJA biti SRBIN SRPSKO =SRBIJA, a da ne bude CRNA GORA ili KRAJINa KOSOVO itd…
  PRVI SU koristili te reci AUSTROGARI da zbune NAROD indoktrinusu itd….

  • 0
   0

   Kom je SRBIN a ko CRNOGORAC, ?????

   takvo pimanje kod SAMIH SRBA CRNIOGORACA je KATASTROFA duvate u JEDRA AUSTRAUGARIMA mHRVATIMA SEKULI DRLJEVICU Slavku,Adzicu,Stevu Vucinicu duQljanima,

   PRESABERIRE se !!

   Uspjeli su taj RECNIK da vam nametnu UDBASKE KOMUNJARE .

   (vidjeli ste RECNIK oko znacenja i poimanja tog POJMA kako koristi KRALJ NIKOILA ) ,

 8. 0
  0

  Vuletiću, mnogo si se raskodakao, a pamtimo te kad si četnikovao po Bjelopavlićima. Mada i onda kao i danas si bio tanjevina. Doći će vrijeme kad će ovaj brale gore da ti pali čvrge, a ovaj drugi da ti pazi domaćinstvo. A ti ćeš u obližnjem Spužu hraniti piliće i zvizdukati kao nekad „spremte se. spremte“.
  Amin!

 9. 0
  0

  Mnogi LIDERI nasih SRPSKIH ne SRBIJANSKIH partija ( kao onaj needukovani VUKSANOVIC) koji zbog kinte case da proda CRNOGORSTVO SRBIJANCIMA i nase SRPSTVO CRNOGORSKO da utopi u SRBIJANSTINU itd…..

  Ma ajte molim vas , kome to -??

 10. 0
  0

  SRBIJANSTINA je izdala SRPSTVO u KRAJINU na KOSOVO SRBIJANCI su se pokazali NAJGORIM SRBIMA u novijoj ISTORIJI , KRAJISNICI SRBI IZ BOSNE su bili HERCEGOVCI u potonje decenije NAJBOLJI SRBI.

  • 0
   0

   To sto neki odjen PALAMUDE i nece nasu SRPSKU PETROVICA DINASTIJU ,

   to nijesu SRBI CRNOGORCI to je -SRBIJANSTINA itd….

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here