Насловна Политика Вуковић: Позитивна би због НАТО-а могла са ДПС

Вуковић: Позитивна би због НАТО-а могла са ДПС

0
ПОДИЈЕЛИ

??????????????????????????????????????????????????????????????

Не би било чудно да Позитивна подржи мањинску владу, уколико СДП крене да је руши, оцијенио је аналитичар Иван Вуковић.

Он је рекао да би, уколико премијер Мило Ђукановић одбије захтјев СДП-а да смијени Ивана Брајовића и Вујицу Лазовића са мјеста министара, Ранко Кривокапић имао већину од 43 посланика за обарање Владе, под условом да ту одлуку опозиција подржи уједињено, али и да га не би зачудило да у том тренутку неко од опозиционих партија подржи мањинску владу, посебно Позитивна Црна Гора.

У посљедње вријеме свједоци смо приближавања једног броја опозиционих партија позицијама са којих дјелује ДПС. Ти тонови већ неко вријеме нијесу онако оштри како су некад били, ту прије свега мислим на Позитивну и СНП. Тако да се лично не бих изненадио, посебно кад би Позитивна, с обзиром на њихов став према евро-атлантским инеграцијама, одлучила да подржи мањинску владу уколико Кривокапић крене да је руши прије децембарског састанка НАТО-а”, рекао је Вуковић за Антену М.

Он је рекао да се не смије занемарити питање добијанје позива за НАТО: ’’Вјероватно да није ситуације око НАТО-а могли бисмо да почнемо да се припремамо за ванредне парламентарне изборе“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here